Γέννησε η Charlotte Casiraghi - Ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού της;

24.10.2018
Γέννησε η Charlotte Casiraghi - Ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού της;
Ακόμη ένα "πριγκιπόπουλο" γεννήθηκε στο Μονακό!

Στα 32 της χρόνια, η πανέμορφη -και "φτυστή", εδώ που τα λέμε- κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας [φωτό κάτω] του Μονακό, έγινε ξανά μανούλα.

Χθες, 23/108/2018, η Η Charlotte Casiraghi έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον εδώ και μερικά χρόνια, σύντροφό της, Dimitri Rassam [φωτό κάτω].

Πρόκειται για το πρώτο παιδί του ζεύγους που, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να παντρευτεί την ερχόμενη Άνοιξη, ενώ και οι δυο γονείς έχουν από ακόμη ένα παιδί από προηγούμενες σχέσεις τους.

Διάβασε επίσης: Πρώτη μέρα στο σχολείο και για τα πριγκιπόπουλα του Μονακό - Πόσο μεγάλωσαν [photos]

Η Charlotte έχει έναν γιο, τον 4 ετών Raphael από τη σχέση της με τον γάλλο ηθοποιό Gad Elmaleh [φωτό κάτω] που όμως δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο. Το γεγονός αυτό στερεί από τον νεαρό και το όποιο δικαίωμα για μια θέση στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο του πριγκιπάτου των Μονεγάσκων, για την ιστορία!

Ο Dimitri, από την άλλη, έχει μια κόρη, την 5 ετών Darya, από τη σχέση του με το μοντέλο Masha Novoselova. Στη φωτογραφία, η οικογένεια, λίγο πριν γεννηθεί το αγοράκι, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Voici, πρόκειται να πάρει το όνομα Balthazar

Ποιος είναι όμως ο Dimirtri Rassam, ο γοητευτικός άντρας που φαίνεται ότι θα γίνει σύζυγος της πανέμορφης πριγκίπισσας του Μονακό;

Διάβασε κι αυτό: Μυθικός γάμος στο Μονακό: Ο πρίγκιπας, οι σαμπάνιες, τα δώρα και η Γκρέις Κέλι

Πρόκειται για τον παραγωτό και ηλικίας 36 ετών γιο της διάσημης γαλλίδας ηθοποιού και μοντέλου Carole Bouquet, η οποία υπήρξε, μεταξύ άλλων, και ένα από τα κορίτσια του James Bond!

Η Bouquet υπήρξε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασε ποτέ από τη γαλλική σόουμπιζ και μια μικρή ομοιότητα με τη μέλλουσα νύφη της είναι ορατή! Ιδού η Carole στα νιάτα της, δίπλα στη γαλαζοαίματη καλλονή που την έκανε ακόμη μία φορά γιαγιά!.