Meghan Markle: Φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα αλλά ξέχασε το... καρτελάκι [photos]

25.10.2018
Meghan Markle: Φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα αλλά ξέχασε το... καρτελάκι [photos]
Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της δούκισσας του Sussex συζητήθηκε πολύ, αλλά για λάθος λόγο!

Λάθη συμβαίνουν παντού και αυτή τη φορά, προφανώς έγινε ένα από τον στυλίστα της Meghan Markle, από τον οποίο ξέφυγε μια σημαντική λεπτομέρεια.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στην Αυστραλία και τις γύρω περιοχές ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, προσγειώθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο Fua'amotu στην πρωτεύουσα της Tonga, Nuku'alofa, ερχόμενοι από τα Fiji, όπου χθες η Meghan χρειάστηκε να φυγαδευτεί από δημόσια εμφάνιση για λόγους ασφαλείας.

Για την άφιξή της στην Tonga, λοιπόν, η πάντα κομψή Meghan είχε επιλέξει ένα κατακόκκινο φόρεμα Self Portrait, το οποίο συνδύασε με ένα Christian Dior Clutch και Manolo Blahnik BB pumps. Από τα πρώτα βήματα στη σκάλα του αεροπλάνου όμως, έγινε αντιληπτό το... ατύχημα!

Διάβασε επίσης: Κόκκινο φόρεμα: 12 διάσημες εμφανίσεις για να εμπνευστείς [photos]

Στο πίσω μέρος του στριφώματος φαινόταν ξεκάθαρα το καρτελάκι του φορέματος, που, προφανώς, είχε ξεχαστεί!

Το ζεύγος περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την πριγκίπισσα Angelika Latufuipeka που τους υποδέχτηκε, χωρίς, να έχουν αντιληφθεί οι ίδιοι το προβληματάκι...

Εντάξει... Συμβαίνουν αυτά... "Και στις καλύτερες οικογένειες", όπως λέει και ο λαός μας! Και στις πριγκιπικές, θα παραφράζαμε εμείς! Όλα καλά!!!

Διάβασε επίσης: Η έγκυος Meghan έκανε την πιο προκλητική της εμφάνιση ever και θύμισε... Diana!

Κατά τα άλλα, η Meghan, η οποία πρέπει να διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε, κρατώντας, όπως συνήθως το χέρι του συζύγου της και χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα.

Λίγο αργότερα, η 37χρονη δούκισσα φόρεσε μια εντυπωσιακή Theia λευκή τουλέτα και συνόδευσε τον κομψότατο Harry στο επίσημο δείπνο που έδωσαν προς τιμή τους ο βασιλιάς της Tonga, Tupou VI και η βασίλισσα Nanasipau?u.