Δικαίωση για τον Brad Pitt: Τα ψέματα της Angelina Jolie για το διαζύγιό τους μόλις αποκαλύφθηκαν

28.09.2018
Δικαίωση για τον Brad Pitt: Τα ψέματα της Angelina Jolie για το διαζύγιό τους μόλις αποκαλύφθηκαν
Υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood. Σήμερα, δεν είναι απλά δυο ξένοι, μα δυο άνθρωποι έτοιμοι να καταρρακώσουν ψυχολογικά ο ένας τον άλλον.

Ο χωρισμός τους μετρά ήδη κάτι περισσότερο από έναν χρόνο, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους να υποστηρίζουν πως στην πραγματικότητα είχαν χωρίσει πολύ νωρίτερα.

Τώρα, δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style θέλει τους δυο τους πιο έξαλλους από ποτέ ο ένας με τον άλλο, με την Jolie να καλείται να έρθει αντιμέτωπη με μια απόφαση δικαστηρίου που μόνο υπέρ της δεν αναμένεται να είναι.

Διαβάστε ακόμη: Η απαράδεκτη ατάκα του Michael Douglas στην Catherine Zeta-Jones για τη «ρίξει» 22 χρόνια πριν

Όπως αναφέρει το περιοδικό, όλα τα ψέματα που είχε πει όλον αυτόν τον καιρό στη Δικαιοσύνη περί κακοποίησης τόσο της ίδια όσο και των παιδιών της από τον σύζυγό της, αποκαλύφθηκαν, με τον Brad να παίρνει (επιτέλους) μια ανάσα ανακούφισης.

Δεν είναι άγνωστο πως η ίδια δήλωνε παντού πως ο Brad ήταν βίαιος με τα παιδιά τους, με τα ίδια λόγια να λέει και στα ίδια τα ανήλικα επιστρατεύοντας τη μέθοδο της «πλύσης εγκεφάλου».

Την ίδια ώρα το ρεπορτάζ τη θέλει να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς πλέον τα πράγματα μόνο υπέρ της δεν είναι.

Διαβάστε ακόμη: Η Camilla προσπαθούσε να χωρίσει τον William από την Kate - Γιατί δεν την ήθελε για νύφη;

Οι δικηγόροι της, πάντως, λέγεται πως ήδη την προετοιμάζουν για μια απόφαση που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι υπέρ της…