Kate και Meghan: Γιατί δεν θα φορέσουν ποτέ αυτό το κομμάτι μπροστά στη βασίλισσα

27.09.2018
Kate και Meghan: Γιατί δεν θα φορέσουν ποτέ αυτό το κομμάτι μπροστά στη βασίλισσα
Περιορισμούς και στη μόδα για γις δυο νεαρές δούκισσες.

Δυο κοινές θνητές που μπήκαν στη βρετανική βασιλική οικογένεια έχοντας παντρευτεί τους πρίγκιπες τους. Η Kate Middleton και η Meghan Markle οφείλουν να ακολουθήσουν πολλούς περιοριστικούς κανόνες σε όλα τα επίπεδα της νέας τους ζωής, αλλά, πραγματικά... Τι είναι μερικά “πρέπει” ή “δεν πρέπει” μπροστά στο... παραμύθι τους!

Διάβασε και αυτό: Kate και Meghan: Πού "κονταροχτυπήθηκαν" και ποια κέρδισε στο τέλος;

Δεν είναι λίγα τα πράγματα στα οποία οφείλουν να προσαρμόσουν την καθημερινότητά τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ως πιο παλιά, η Kate -ή Katherine, όπως λέγεται μετά τον γάμο της με τον William, η δούκισσα του Cambridge- σίγουρα τα έχει αφομιοώσει πιο καλά. Η συννυφάδα της, δούκισσα του Sussex ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο.

Ενώ ήδη γνωρίζουμε για απαγορεύσεις στα φαγητά, τη στάση του σώματος αλλά και τα ρούχα, μαθαίνουμε τώρα για κάτι πιο συγκεκριμένο που εμπίπτει γενικά στην τρίτη κατηγορία που μόλις αναφέραμε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair που επικαλείται καλά πληροφορημένη πηγή, οι δυο δούκισσες απαγορεύεται να φορέσουν πλατφόρμες μπροστά στη βασίλισσα γιατί, πολύ απλά, δεν της αρέσουν!

Βέβαια, εμείς ξέρουμε ότι η Kate τις λατρεύει τις πλατφόρμες και τις φορά διαρκώς [φωτο κάτω] αλλά όχι όταν είναι μπροστά η βασίλισσα. Ε, ας το μάθει και η Meghan και ας... πορευτεί. Μικρό το κακό.