Η απαράδεκτη ατάκα του Michael Douglas στην Catherine Zeta-Jones για τη «ρίξει» 22 χρόνια πριν

27.09.2018
Η απαράδεκτη ατάκα του Michael Douglas στην Catherine Zeta-Jones για τη «ρίξει» 22 χρόνια πριν
Και αναγκάστηκε μετά να ζητήσει συγγνώμη.

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους. Οι δυο τους μετρούν ήδη 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια γάμου, με όσους πίστευαν ότι τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν θα αποτελούσαν την αιτία να διαλυθεί η σχέση τους να έχουν διαψευστεί πανηγυρικά.

Διαβάστε ακόμη: Συλλεκτικό: Όλες οι Kardashian σε μία λήψη πριν τις πλαστικές

Όπως η ίδια η Catherine Zeta-Jones έχει αποκαλύψει, πρώτη φορά βρέθηκαν σε κοινή παρέα κατά τη διάρκεια μιας εξόδου για φαγητό με τον Antonio Banderas, τη Melanie Griffith και μερικούς ακόμα φίλους.

Ο Douglas, έχοντας εκφράσει σε φίλους του την επιθυμία να τη γνωρίσει κάθισε σκόπιμα δίπλα της και ξεκίνησε το… στενό μαρκάρισμα με την πιο ακατάλληλη ατάκα – η οποία σαφώς δεν άρεσε καθόλου στην ηθοποιό.

Τι της είπε;

"Σκοπεύω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου!"

Φυσικά, λίγη ώρα αργότερα, εκείνος έχοντας καταλάβει την απρέπειά του τους καληνύχτισε και αποχώρησε, με τους δυο τους να συναντιούνται ξανά μερικές ημέρες αργότερα και τον Michael να ζητά συγγνώμη με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.

Διαβάστε ακόμη: Η 9χρονη κόρη της Sarah Jessica Parker είναι ολόφτυστη η… Carrie Bradshaw

Ξεκίνησαν να βγαίνουν επίσημα λίγο αργότερα και το 1999 ήρθε και η πρόταση γάμου με την ηθοποιό να φορά στο χέρι της ένα μονόπετρο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Εμ, τα λάθη πληρώνονται κύριε Douglas! Αν και σήμερα είναι όντως ο πατέρας των δυο παιδιών της. Ο Douglas και η Jones, που στις 25/9/2018 συμπλήρωσαν 74 και 49 χρόνια ζωής αντίστοιχα -και έχουν την ίδια μέρα γενέθλια- έχουν δυο παιδιά, τον 18χρονο Dylan και την 15χρονη Carys. Στη φωτογραφία κάτω τα δυο παιδιά ποζάρουν ως royals και επάνω, η Carys με τους γονείς της σε επίσημη εμφάνιση.