Μελάνια Τραμπ & Μπριζίτ Μακρόν: Μονομαχία στο στιλ -Εσύ ποια εμφάνιση επιλέγεις; [photos & vds]

26.05.2017
Οι δυο πρώτες κυρίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας αντίστοιχα συναντήθηκαν στο Βέλγιο και είχαν την ευκαιρία να... διασταυρώσουν τα στιλιστικά τους ξίφη. Ποια επικράτησε; Εσύ αποφασίζεις!

Η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζίτ Μακρόν συναντήθηκαν στο Βέλγιο μαζί με τις άλλες συζύγους που συνόδευαν τους αρχηγούς κρατών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

Φυσικά το ενδιαφέρον ήταν λογικό και αναμενόμενο. Η πρώτη είναι 47 ετών και 24 χρόνια μικρότερη από τον σύζυγό της και Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η δεύτερη 64 ετών και 24 χρόνια μεγαλύτερη από τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν. Η πρώτη, πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία και απόφοιτος της Ακαδημίας Ντιζάιν και Αρχιτεκτονικής της Λουμπλιάνα και η δεύτερη καθηγήτρια σε σχολείο, από πολύ καλή και εύπορη οικογένεια. Ποια κέρδισε στιλιστικά; Δες τις φωτογραφίες.

Η Μελάνια τιμώντας την αρχή της να αποτίει φόρο τιμής στη χώρα που επισκέπτεται φορώντας σύνολο σχεδιαστή που κατάγεται από εκεί, εμφανίστηκε ντυμένη με ένα πολύ κομψό δερμάτινο σύνολο σε nude απόχρωση του βέλγικου οίκου Maison Ullens. Η βαρώνη Myriam Ullens de Schooten, ιδρύτρια του οίκου και ο Kim Laursen, creative director δήλωσαν μέσω του εκπροσώπου του οίκου ότι το είχαν σχεδιάσει ειδικά γι' αυτήν και τη συγκεκριμένη της επίσκεψη. Το σύνολο το είχε συνδυάσει με Manolo Blahnik παπούτσια από δέρμα φιδιού. Το σύνολο αποτιμάται γύρω στις £3,500 λίρες Αγγλίας. Στη συνέχεια η Μελάνια άλλαξε προκειμένου να συναντήσει τη Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου σε ένα κομψό, μαύρο δαντελωτό φόρεμα με ένα εξίσου κομψό ζευγάρι μαύρα πέδιλα. Μαζί με την Ingrid Schulerud ήταν οι μόνες από τις Πρώτες Κυρίες που το έκαναν αυτό. Οι υπόλοιπες έμειναν ως είχαν.

Η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε ένα ιδιαίτερα κομψό μίνι φόρεμα του γαλλικού οίκου Louis Vuitton που τόνιζε τα γυμνασμένα μακριά της πόδια. Λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά; Η χαμηλόμεση δερμάτινη ζώνη με το μονόγραμμα V και η τσάντα με το χαρακτηριστικό μοτίβο του οίκου και σε χρώματα μπεζ και μαύρο. Τα παπούτσια της ήταν σε nude απόχρωση με μαύρο λουράκι. Όλη της η εμφάνιση απέπνεε γαλλική φινέτσα και ανεπιτήδευτη κομψότητα. Η αξία του φορέματος εκτιμάται στις £2,200 αγγλικές λίρες και της τσάντας στις £2000.

Τι δεν μας άρεσε; Το ύφος της Μπριζίτ Μακρόν όταν στεκόταν δίπλα στη Μελάνια. Σα να έχασε ξαφνικά την αυτοπεποίθησή της και να μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τον εαυτό της με αυτή. Μπριζίτ είσαι σύμβολο δυναμικότητας και αυτάρκειας για όλες τις γυναίκες, μην μας το κάνεις αυτό.