Γουίλιαμ: Ποζάρει με την Κέιτ και τα παιδιά τους και μιλά για τη μητέρα του [photo]

29.05.2017
Σε μια συνέντευξη εκ βαθέων ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλά μεταξύ άλλων για τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα και ποζάρει με την οικογένειά του στις πιο χαλαρές τους πόζες.

Λίγους μήνες πριν συμπληρωθούν 20 χρόνια από το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην πριγκίπισσα της Ουαλλίας, ο πρωτότοκός της ανοίγει την καρδιά του σχετικά.

Με αφορμή τη φιλανθρωπική δράση Heads Together που εκείνος, ο αδελφός του, Χάρι και η σύζυγός του, Κέιτ υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ, χαρίζοντάς του, ένα εξώφυλλο και μια ξεχωριστή φωτογράφηση με την οικογένειά του.

Από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ο δούκας του Κέιμπριτζ, ξεχωρίζουμε το κομμάτι όπου μιλά για την αδικοχαμένη μητέρα του, για την οποία μόλις τώρα, 20 χρόνια μετά νιώθει πιο άνετα να μιλήσει.

«Θα ήθελα να έχω τη συμβουλή της. Θα ήθελα να έχει γνωρίσει την Κάθριν και να έχει δει τα παιδιά να μεγαλώνουν. Λυπάμαι που δεν θα το κάνει... που δεν θα τη γνωρίσουν ποτέ», λέει μεταξύ άλλων ο Γουίλιαμ, ο οποίος ποζάρει μαζί με την Κέιτ, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούπο στην εξοχή.

Πώς νιώθει, όμως λίγους μήνες πριν απο τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο της μητέρας του;

«Είμαι πολυ καλύτερα τώρα. Μπορώ να μιλήσω για εκείνη πιο ανοιχτά και με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Μπορώ να τη θυμηθώ καλύτερα. Μου πήρε 20 χρόνια για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Ακόμη και τώρα έχω δυσκολία γιατί μερικές φορές ήταν πολύ σκληρές. Και επίσης, η δυσκολία έγκειται στο το δικό μου πένθος δεν είναι σαν όλων των άλλων εφόσον όλοι γνωρίζουν για αυτό, όλοι γνωρίζουν την ιστορία της, όλοι γνωρίζουν την ίδια...
Είναι πολύ διαφορετικό για τους περισσότερους ανθρώπους που χάνουν καποιον που αγαπούν... Μπορεί να το κρύβουν ή μπορεί να θέλουν να μοιραστούν την ιστορία τους».

Στη φωτογραφία κάτω, η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τους γιους της, Γουίλιαμ και Χάρι φωτογραφημένοι από τον Μάριο Τεστίνο