Καμίλα: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο

29.05.2017
Η ιστορία της Δούκισσας της Κορνουάλης και του συζύγου της και διαδόχου του Βρετανικού θρόνου είναι παλιά, δακρύβρεχτη και πονεμένη.

Δεν συνηθίζεται να μιλούν οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι για τα προσωπικά τους, όχι τουλάχιστον όσο ζει η βασίλισσα Ελισάβετ που προσπαθεί να τηρεί το πρωτόκολλο.

Η Καμίλα όμως, η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικού You της κυριακάτικης εφημερίδας Mail on Sunday, όπου για πρώτη φορά μιλά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο και πώς αυτή άλλαξε μετά την αποκάλυψη του παράνομου δεσμού τους.Μιλώντας για την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης τους που ξεσήκωσε λαϊκό μίσος εναντίον της, η Καμίλα είπε:

«Για έναν περίπου χρόνο, δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Τα παιδιά μου ερχόντουσαν και έφευγαν όπως πάντα, απλώς έμαθαν να ζουν με αυτό, και το ίδιο έκαναν και κάποιοι πιστοί φίλοι. Ήταν κόλαση. Ήταν μια πολύ στενάχωρη περίοδος και δεν θα το ευχόμουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Δεν θα είχα καταφέρει να επιβιώσω χωρίς την οικογένειά μου»

Η ιστορία τους όμως ξεκινά πολύ παλιότερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1971, χώρισαν το 1973, αυτή αμέσως μετά παντρεύτηκε τον Πάρκερ-Μπόουλς και αυτός αρκετά αργότερα τη Νταϊάνα. Συνέχισαν όμως να βλέπονται και μετά τους γάμους τους, κάτι που έκανε τη Νταϊάνα να υποφέρει και τον Πάρκερ-Μπόουλς να κάνει τα στραβά μάτια. Ώσπου τελικά το ανακάλυψε ο Τύπος και ο Κάρολος χώρισε το 1992 ενώ η Καμίλα το 1996. Παρά το σκάνδαλο τελικά το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά το θάνατο της Νταϊάνα, το 2005. Όσον αφορά το πώς κατάφερε να επιβιώσει αυτόν τον ένα χρόνο που η ζωή της έγινε κόλαση, η 69χρονη δούκισσα λέει:

«Πρέπει να διακωμωδείς τον εαυτό σου, γιατί αν δεν το κάνεις μπορεί να τα παρατήσεις. Υπάρχουν φορές που λέω στον εαυτό μου: “Ποια είναι αυτή η γυναίκα; Δεν μπορεί να είμαι εγώ!”. Και κάπως έτσι κατορθώνεις να επιβιώσεις».