Η Πάολα αποκαλύπτει: "Είμαι ψυχαναγκαστική & έχω φίλη τη χλωρίνη"

02.01.2017
Ο ένας μετά τον άλλο οι διάσημοι της ελληνικής σοουμπίζ μιλάνε ανοιχτά για τα πιο προσωπικά τους ζητήματα. Μεταξύ αυτών και η Πάολα που αποκαλύπτει πως είναι ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα σε σημείο που η χλωρίνη έχει γίνει η πιο στενή της φίλη.

Όπως είπε η ίδια στο Down Town Κύπρου καθαρίζει μόνη της το σπίτι της ενώ έχει τέτοια μανία με την καθαριότητα που δύσκολα την αντέχει άνθρωπος και καθαρίζει το σπίτι μόνη της,

Είμαι τρελά ψυχαναγκαστική. Η καλύτερή μου φίλη είναι η χλωρίνη. Όταν έρθεις σπίτι, θα μείνεις πέντε λεπτά και θα φύγεις. Δεν θα με αντέξεις. Θα φοβάσαι να πετάξεις τη στάχτη στο τασάκι. Και γιατί να μην το κάνω μόνη μου, επειδή θα μπορούσα να έχω βοήθεια; Είμαι τόσο ψυχαναγκαστική, που δεν θα άφηνα καμία γυναίκα να μου το καθαρίσει. Από την άλλη, ποια θα το κάνει καλύτερα από μένα; Σφουγγαρίζω, πλένω, ξεσκονίζω, όλα τα κάνω τέλεια.

Όσο για την κόρη της: οι δύο τους είναι η ημέρα με τη νύχτα αφού η μικρή ειναι βασίλισσα της ακαταστασίας, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της μαμάς Πάολα.

Εκείνη μοιάζει στον αδελφό μου. Είναι ακατάστατη και τα πετάει όλα από εδώ και από εκεί. Και μου σηκώνει την τρίχα πάνω. Τρελαίνομαι. Αλλά είναι μικρή ακόμα, θα μάθει. Έχω κατανόηση και υπομονή με τα παιδιά.