Δύο κηδείες και μια νεκροψία για τον Τζορτζ Μάικλ

30.12.2016
Ο διάσημος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων (2016) μέσα στο σπίτι του στο Όξφορντσαϊρ. Ήταν μόλις 53 ετών.

Ήταν ο σύντροφός του, Φάντι Φαγουάζ που βρήκε νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ τον πρωί των Χριστουγέννων, και σήμερα, πέντε μερες μετά τον θάνατό του, η εφημερίδα Mirror επικαλείται πληροφορίες εκ των έσω, σύμφωνα με τις οποίες θα ειπωθεί "αντίο" εις διπλούν στον διάσημο τραγουδιστή.

Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν έχουν δοθεί, όμως πιστεύεται ότι οργανώνονται δυο κηδείες, μία για την οικογένεια και τους στενούς φίλους και μια για τους φίλους γενικότερα, τον Ιανουάριο.

Πληροφορίες θέλουν τον σερ Έλτον Τζον να είναι ένας από τους πολλούς καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μνήμη του, ενώ οι φίλοι του υποστηρίζουν ότι "θα είναι η μεγαλύτερη τέτοιου είδους συγκέντρωση μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 197".

Βέβαια, σε εκκρεμέτητα παραμένει και η νεκροψία που πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες ώστε να διευκρινηστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.