Χάρης Βαρθακούρης: Πρωτοχρονιά στα επείγοντα με φρικτούς πόνους για τη σύζυγό του

02.01.2017
Παράξενα ξεκίνησε το 2017 για τον διάσημο μουσικό, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του με τους διαδυκτιακούς του φίλους.

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης μέσω Facebook, το 2017 τους επιφύλασσε μια «επίσκεψη» στα επείγοντα του νοσοκομείου. Ο τραγουδιστής με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε πως φρικτοί πόνοι στην κοιλιά της συζύγου του, Αντελίνας, τους οδήγησαν στο νοσοκομείο, εξηγώντας και το γιατί.

Ρε παιδιά, σαν χθες μου φαίνεται που ηταν 2016!!
Πώς περνάει έτσι ο χρόνος....

Παντως η πρώτη μερα του '17 είχε λίγο απ'ολα για μας.
Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη γυναίκα μου όταν και της έπεσε το φλουρί.
Ηταν τόσο καλοί οι οιωνοί που λίγες ωρες αργότερα ήμασταν στα επείγοντα με φρικτούς πόνους. Υπερηχογραφήματα, ακτινογραφίες, οροί, κτλ και, τελικα, διάγνωση κολικός του εντέρου. Της λέω να ακυρώσουμε το τραπέζι που έχουμε αναλάβει την επόμενη μερα, κανείς δεν θα μας κατηγορήσει.
Οχι μονο δεν δέχθηκε να μείνει μέσα στο νοσοκομειο οπως συνεστησαν οι γιατροί, 9 το πρωι σηκώθηκε να ψήσει αρνί και κοκορέτσι στον κήπο!! (τα φάρμακα την έκαναν να πιστέψει οτι ειναι Πάσχα!!). Ήξερα οτι εχω παντρευτεί εναν ήρωα, κυρίως επειδή εξακολουθεί να με ανέχεται, αλλά δεν ήξερα οτι ειχα παντρευτεί υπεράνθρωπο!!!
Να μη σας τα πολυλογώ, τα φαγητά ολα ηταν ένα ποίημα, το φλουρί σήμερα έπεσε στην πεθερά μου, στα χαρτιά κερδίσαμε όλοι, οι κόρες μας τρισευτυχισμένες που ο Άγιος Βασίλης έφερε ο,τι έγραφε η λίστα και ο πόνος εξακολουθεί να σκάει μύτη κάθε λίγο και λιγάκι, χωρίς προειδοποίηση!

Καλή μας χρόνια, περαστικά μας, καλή μας όρεξη και μόνο χαρές για το 2017 σε όλους...

Ιδού και η ανάρτηση