Μπράουν: Μέγα σκάνδαλο με τη μαμά της κόρης του

05.03.2015
Μόλις μάθαμε ότι ο διάσημος τραγουδιστής είναι πατέρας και προκύπτουν νέα "ζουμερά" δεδομένα.

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown), άνθρωπος που ό,τι και αν κάνει θα μείνει στην ιστορία ως εκείνος που έριξε μπουνιές στη Ριάνα (Rihanna) έχει μια κορούλα 9 μηνών, όπως μάθαμε μόλις χθες.

Η τελευταία -με πολλά διαλείμματα- σύντροφος του διάσημου τραγουδιστή, Καρουές Τραν (Karrueche Tran) έμαθε τα νέα μαζί με όλο τον κόσμο και αντέδρασε αστραπιαία, δημόσια και κατηγορηματικά. Με λίγα λόγια τον "εστειλε" τον άπιστο μέσω Twitter.

"Ακούστε. Πόσο μπορεί να αντέξει κανείς; Εύχομαι τα καλύτερα στον Κρις και την οικογένειά του. Αλλά για μένα δεν έχει baby drama", τιτίβισε η Καρουές και το έληξε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Και έχει και τους λόγους της μαζεμένους η κοπέλα γιατί τη μαμά του παιδιού, τη Νία Αμέι (Nina Amey) ή Νίνα ΓΚονζάλες (Nina Gonzales), όχι μόνο την ήξερε αλλά διασκέδαζαν μέχρι πρόσφατα όλοι μαζί.

Μόνο που εκείνη έκανε και ένα παιδί με τον δικό της αγαπημένο. Ε, ως εδώ και μη παρέκει είπε η Τραν, πήρε τα κουβαδάκια της και πάει σε άλλη παραλία.

Για του λόγου το αληθές ιδού και μια φωτογραφία από πρόσφατα γλέντια της παρέας.

H Νία κάτω, δεύτερη από δεξιά με το σούφρωμα στα χείλη και τους κρίκους στα αυτιά, και ακριβώς πάνω από το κεφάλι της η Καρουές. Και φυσικά, πάνω από όλους ο Κρις Μπράουν -με τις γυναίκες του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, πάντως, η Νία μεγαλώνει το παιδί στο Τέξας και ο Κρις είναι τόσο ενθουσιασμένος με το όλο θέμα της πατρότητας που έχει ζητήσει να αναλάβει ενεργότατο ρόλο στο μεγάλωμά του.

Όσο για το όνομα της μικρής; Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις. "Royalty" φωνάζει την κορούλα της η Νία. "Ρόγιαλτι" ακούγεται δηλαδή (όχι με παχύ το "γ") και σημαίνει "γαλαζοαίματοι", "πρόσωπα με βασιλική καταγωγή" και άλλα σχετικά. Και γιατί παρακαλώ; Το "princess" και το "δούκισσα" είναι εντάξει και αυτό το "βασιλιάς" τύπου όχι; Όπως θέλει θα λέει το παιδί του ο καθείς.

Εδώ η Γκουίνεθ είπε την κόρη της "Μήλο" (apple) ας μην το ξεχνάμε αυτό...