Πρίγκιπας Κάρολος: Οι Μίντλετον μου κρύβουν τον εγγονό

05.03.2015
Προβλήματα, φέρεται να έχει ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου με τα συμπεθέρια που λέγεται ότι έχουν "πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ".

Όταν έγινε παππούς ο πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ενώ εξέφραζε τη συγκίνησή του και δημόσια. Δύο χρόνια αργότερα, όμως τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει κάπως.

Σύμφωνα με την DailyMail, o 66χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εκφράζει μεγάλη ανησυχία για τον "εκΜιντλετονισμό" του γιου του Γουίλιαμ (William) μαζί με ένα παράπονο ότι οι συμπέθεροι δεν τον αφήνουν πια να δει τον εγγονό.

"Άσε που η Κάρολ φέρεται σαν να είναι βασίλισσα", φέρεται να γκρινιάζει στους δικούς του ανθρώπους ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος, εν το μεταξύ ενδέχεται να μείνει σε όλη του τη ζωή διάδοχος, για τη μητέρα της Κέιτ.

Η Κάρολ Μίντλετον φαίνεται να ελέγχει τα πάντα με τον τρόπο της. Ακόμη και τον γαλαζοαίματο γαμπρούλη της, ο οποίος, λέγεται ότι δεν της χαλά χατίρι.

"Ρυθμίζει τα πάντα. Από το πότε θα πάρει υπνάκο ο Γεώργιος μέχρι πότε και τι θα φάει", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι ο Κάρολος διαρκώς παραπονιέται "Δεν με αφήνουν να δω τον εγγονό μου".

Ενόψει μάλιστα και της άφιξης του δεύτερου παιδιού της Κέιτ και του Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας έχει "φρικάρει" με αητή την... "επέλαση των Μίντλετον" όπως λέγεται ότι την αποκαλεί. Λες;;;