Αρμάνι: Ανοιχτή επίθεση στη Μαντόνα για ΤΟ πέσιμο

04.03.2015
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη μεγαλειώδη τούμπα της βασίλισσας της ποπ, ο διάσημος σχεδιαστής παίρνει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος.

Πριν από μερικές μέρες η Μαντόνα (Madonna) ανέβηκε στη σκηνή των Brit Awards και έκλεψε την παράσταση καθώς κάνοντας το σόου της γκρεμοτσακίστηκε επί σκηνής.

Λόγω άψογης φυσικής κατάστασης, δεν "άνοιξε ρουθούνι" και η 56χρονη σταρ, σωστή επαγγελματίας συνέχισε τη χορογραφία της ενώ στο τέλος δεν παράλειψε να ρίξει μια... μπηχτούλα φταιξίματος στον σχεδιαστή του ρούχου που φορούσε, Τζιόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani), καθώς, όπως είπε, "η κάπα ήταν δεμένη υπερβολικά σφιχτά".

"Όλοι ανησυχούσαν μήπως η κάπα μου γλιστρίσει γιατί ήταν πολύ βαριά και έτσι την έδεσαν πολύ σφιχτά γύρω από τον λαιμό μου. Έτσι, άρχισα να περπατώ σαν βασίλισσα, ανέβηκα στις σκάλες και τράβηξα το μεταξένιο κορδόνι, αλλά δεν λυνόταν. Είχα λοιπόν μια επιλογή: Ή να στραγγαλιζόμουν ή θα έπεφτα με την κάπα. Έ, έπεσα", εξήγησε νωρίτερα η Μαντόνα μιλώντας στον Τζόναθαν Ρος (Jonathan Ross) του ITV.

Και έρχεται τώρα και ο 80χρονος ιταλός μετρ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους σε έναν τόνο "Ας πρόσεχε!".

Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι παρουσίασε τις δημιουργίες του στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, όπου λέγεται ότι ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθεί και η Μαντόνα, αλλά λόγω του πρόσφατου ατυχούς συμβάντος προτίμησε τελικά να πάει στο Παρίσι για διασκέδαση (!) και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, χωρίς να χαριστεί στιγμή στη διάσημη πελάτισσά του.

"Αυτή η κάπα είχε έναν γάντζο και εκείνη ήθελε γραβάτα, που δεν μπόρεσε να ξελύσει με τα χέρια της. Αυτό είναι όλο. Η Μανόνα, όπως όλοι ξέρουμε είναι πολύ δύσκολη", έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα ο Τζιόρτζιο. Όχι που θα την άφηνε...