Η Ισπανίδα σούπερ-νταντά του πρίγκιπα και οι αντιδράσεις

11.03.2014
Λέγεται ότι η γυναίκα που επέλεξαν η Κέιτ και ο Γουίλιαμ για να φροντίζει το μωρό τους δεν είναι Αγγλίδα.

Τον τελευταίο καιρό, έγινε μεγάλη κουβέντα στα βρετανικά ΜΜΕ για την πρόθεση της δούκισσας και του δούκα του Κέιμπριτζ να προσλάβουν μια νταντά για τον πρίγκιπα Γεώργιο, παρά τις αρχικές πληροφορίες που τους ήθελαν αποφασισμένους να τον μεγαλώσουν μόνοι με τη βοήθεια της γιαγιάς Κάρολ και μιας παλιάς νταντάς του Γουίλιαμ (William).

Τελικά, σημερινά δημοσιεύματα θέλουν η θέση να καλύφθηκε από μια ισπανίδα σούπερ-νταντά με 20 χρόνια προϋπηρεσία σε οικογένειες που γνωρίζει καλά το πριγκιπικό ζεύγος.

Ενόψει του επίσημου ταξιδιού της πριγκιπικής οικογένειας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, η Κέιτ (Kate) και ο Γουίλιαμ πείστηκαν ότι χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια και καλά ήταν να την έχουν από νωρίς.

Έτσι, προσέλαβαν τη γυναίκα και την έριξαν στα "βαθιά" καθώς την άφησαν με τον μοναχογιό τους τώρα που εκείνοι περνούν έναν σύντομο δεύτερο μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες! Μάλιστα λέγεται ότι ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον πρίγκιπα να κάνει βόλτα στο καρότσι με τη "νέα καλύτερή του φίλη".

Στο μεταξύ, δεν είναι λίγες οι φωνές αντίδρασης που ακούγονται από διάφορες κατευθύνσεις διαφωνώντας αφενός με την επιλογή μη αγγλίδας νταντάς, αφετέρου με την απόφαση του ζεύγους να αφήσουν μόνο το μωρό τόσο νωρίς.

Ο πρίγκιπας Γεώργιος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2013 και λέγεται ότι τώρα που οι γονείς του λείπουν, τον πρώτο λόγο στην περιποίησή του έχει η μαμά της Κέιτ, Κάρολ (Carole).