Σοκ: Η Κροάτισσα του Κλούνεϊ νύφη στο Μπάκινχαμ

10.03.2014
Σάλος έχει προκληθεί στο παλάτι από φημολογούμενη σχέση του πρίγκιπα Άντριου και της Μόνικα Τζάκισικ.

Την τιμητική του έχει σήμερα ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) αν και έμμεσα, μέσω πρώην αγαπημένων του.

Η αρχή έγινε με τον γάμο της Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kiebler) και η συνέχεια "ανάβει φωτιές" με τη Μόνικα Τζάκισικ (Monika Jakisic), η οποία λέγεται ότι μέχρι και πρόσφατα ερχόταν και έφευγε από την αγκαλιά του, παρότι δεν υπήρξε σταθερός δεσμός.

Το 34χρονο μοντέλο από την Κροατία λοιπόν, "φλερτάρει" με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και συγκεκριμένα με τον αδελφό του πρίγκιπα Καρόλου (prince Charles), Άντριου (Andrew) με τον οποίο έχουν βγει ήδη τρία ραντεβού τις τελευταίες εβδομάδες.

Ένα ύποπτο ποστ της Μόνικα, μάλιστα, στο WhoSay πυροδότησε τις φήμες εκ νέου, με τον 54χρονο δούκα του Γιορκ να αναγκάζεται να εκδώσει επίσημη διάψευση του… αρραβώνα.

Το βράδυ που ο φακός τσάκωσε το ζεύγος να βγαίνει από το Royal Thames Yacht Club στο Κένσινκτον, η Τζάκισικ, ανέβασε φωτογραφία ενός εντυπωσιακού μονόπετρου επάνω σε λογαριασμό εστιατορίου. Ε, δεν θέλει και πολύ να βγει το συμπέρασμα. Ιδού για να πάρετε και μια ιδέα.

Τελικά η Μόνικα ευχόταν έτσι για τον αρραβώνα δύο φίλων και ο υπεύθυνος Τύπου του πρίγκιπα, ο οποίος δεν έχει ξαναπαντρευτεί μετά το διαζύγιό του από τη Σάρα Φέργκιουσον, δήλωσε τα εξής:

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο δούκας του Γιορκ δεν είναι αρραβωνιασμένος με τη Μόνικα Τζάκισικ".
Πάντως, ο φακός κατέγραψε μια κάποια οικειότητα. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε και μόνοι.