Μπίμπερ & Σελένα: Ξανά μαζί με "καυτές" αποδείξεις

11.03.2014
Οι φήμες θέλουν το νεαρό ζευγάρι της ποπ ξανά μαζί τον τελευταίο καιρό και να που φαίνεται ότι καπνός χωρίς φωτιά, όντως δεν υπάρχει...

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) είναι ξανά ζευγάρι και δεν χωρά αμφιβολία.

Την Κυριακή, ο 21χρονος ποπ σταρ που μάλλον έχει "ξεφύγει" λίγο τελευταία, από τη σκηνή του South By Southwest Festival όπου τραγουδούσε αφιέρωσε ένα τραγούδι στο "μωρό του" ενώ αμέσως μετά ανέβασε στο Instagram δύο βιντεάκι που τα… λένε όλα.

Ο Τζάστιν και η Σελένα, η οποία πρόσφατα είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για μια σύντομη θεραπεία... ξεκούρασης, χορεύουν ερωτικά στους ρυθμούς του τραγουδιού "Ordinary People" του Τζον Λέτζεντ (John Legend) με στίχους που μιλούν για λάθη που έγιναν και συγχωρήθηκαν.

Μπορεί στη συνέχεια ο Μπίμπερ να έσβησε τα κλιπάκια από τον λογαριασμό του, όμως πρόλαβαν και φορτώθηκαν στο Youtube. Δείτε συραμμένα σε ένα ακριβώς στη συνέχεια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Πάντως, και πριν από λίγες μέρες ο -προφανώς ερωτοχτυπημένος εκ νέου- Τζάστιν είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για το κορίτσι του μέσω Instagram ποστάροντας την εξής φωτογραφία με τη λεζάντα "Η πιο κομψή πριγκίπισσα στον κόσμο".