Γνωστή τραγουδίστρια: "Έχω υπάρξει ζευγάρι με όποιον είχα θελήσει"

28.02.2014
Μπορεί να είναι γνωστή τραγουδίστρια και να συμμετέχει σε ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα του φετινού χειμώνα, αλλά φέτος, παράλληλα, δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό ρόλο αφού βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου και τηςΤζένης Μπαλατσινού.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού, η οποία σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μίλησε για τη σχέση της με το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν είμαι πια τόσο κομπλεξική όσο ήμουν. Έχω αρχίσει να ξεπερνώ διάφορες εμμονές μου. Από την μουσική μέχρι την εξωτερική μου εμφάνιση.

Και συμπλήρωσε ότι: «δε μου άρεσε σχεδόν τίποτα. Όταν εκτίθεσαι, σε απασχολούν ατέλειές σου, ενώ παραδέχτηκε ότι η μόνη πλαστική που έχει κάνει είναι στο στήθος της.

Βέβαια, στο παρελθόν σκεφτόταν έντονα να διορθώσει τη μύτη της, αλλά τελικά δεν το έκανε επειδή φοβήθηκε.Ωστόσο, δεν απέκλεισε στο μέλλον εάν χρειαστεί να κάνει κανένα μποτοξάκι.

Στον ερωτικό τομέα όμως πώς νιώθει; Υπήρξε τυχερή; Ευλογημένη είναι η σωστή απάντηση.

«Νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό. Έχω υπάρξει ζευγάρι με όποιον έχω θελήσει», ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της σε δέκα χρόνια από τώρα να έχει κάνει οικογένεια και παιδιά δεδομένου ότι η ίδια είναι μοναχοπαίδι και παιδί χωρισμένων γονιών.

Ν.Ε.