Πέμπτη φορά μπαμπάς ο Γκάι Ρίτσι

04.03.2014
Ακόμη ένα παιδάκι περιμένει ο διάσημος σκηνοθέτης καθώς η αρραβωνιαστικιά του είναι πάλι έγκυος.

Τον Νοέμβριο χρόνισε το δεύτερο παιδί του Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) με τη Τζάκι Ανσλεϊ (Jacqui Ainsley) και η 32χρονη καλλονή είναι πάλι έγκυος.

Το ζευγάρι έχει μαζί τον 2 ετών Ραφαέλ και τη 14 μηνών Ρίβκα, ενώ ο 45χρονος Ρίτσι έχει ακόμη δύο γιους από τον γάμο του με τη Μαντόνα (Madonna): τον 13χρονο Ρόκο (Rocco) και τον 8χρονο Ντέιβιντ (David) τον οποίο είχαν υιοθετήσει μαζί με τη βασίλισσα της ποπ λίγο πριν χωρίσουν ύστερα από 8 χρόνια γάμου το 2008.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζάκι είναι έξι μηνών έγκυος και η κοιλίτσα της είναι ήδη εμφανής, σε αντίθεση με τη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), η οποία, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που τη θέλουν έγκυο 5 (!) μηνών, τότε θα αποτελεί φαινόμενο με την κοιλιά να μην έχει φουσκώσει καθόλου.

Η εγκυμοσύνη της καλής του, πάντως, δεν φαίνεται να εμποδίζει τον Γκάι Ρίτσι να τη βλέπει ως γυναίκα, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που μπορείς να δεις κάνοντας κλικ εδώ.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε έξω από το σπίτι του στο Λονδίνο και η κάμερα κατέγραψε αφενός τα πειστήρια της εγκυμοσύνης, αφετέρου το… χούφτωμα του ερωτευμένου Ρίτσι.

Πάντως, μπορεί ο πελαργός να τους επισκέπτεται για τρίτη φορά και να φαίνονται περιχαρείς γι' αυτό, όμως για στεφάνι ακόμη, ούτε λόγος!