Βασίλισσα προς Κέιτ: Όχι πια μίνι, μόνο τιάρες!

05.02.2014
Το… χεράκι της φαίνεται ότι βάζει πια η βασίλισσα της Αγγλίας στην γκαρνταρόμπα της γυναίκας του εγγονού της. Τη θέλει πιο σεμνή και αναλαμβάνει δράση!

Από την πρώτη στιγμή που ο Τύπος άρχισε να ασχολείται μαζί της, η γυναίκα που γεννήθηκε ως Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) και αυτή τη στιγμή είναι σύζυγος και μητέρα δύο μελλοντικών βασιλιάδων της Βρετανίας έδειξε ότι θα χάραζε τη δική της γραμμή στη μόδα.

Η κάθε της εμφάνιση συζητιέται και αντιγράφεται σε χρόνο μηδέν, ενώ, όπως είχε κάνει και η μητέρα του αγαπημένου της πριν από μερικές δεκαετίες, έδωσε μια άλλη, πιο φρέσκια πνοή στη στιβαρή εικόνα της βρετανικής μοναρχίας.

Η Κέιτ είχε μια αδυναμία στις φούστες επάνω από το γόνατο –και ουχί τις στενές- γεγονός που σημαίνει ότι με το πρώτο αεράκι είχαμε αποκαλυπτήρια.

Τέτοια ατυχηματάκια καταγράφηκαν αρκετά και η βασίλισσα γιαγιά αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της. Ειδικά ενόψει του ταξιδιού της Κέιτ στην Αυστραλία της Άνοιξης, η Ελισάβετ αποφάσισε να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail on Sunday η βασίλισσα ζήτησε από την εγγόνα της πιο μακριές φούστες και γενικά, λίγο πιο συντηρητικά σύνολα.

"Αυτή τη φορά, η βαλίτσα της Κέιτ θα περιέχει φούστες με μακρύτερο στρίφωμα και περισσότερες τιάρες και βασιλικά κοσμήματα", υποστηρίζει η Mail, τονίζοντας ότι για πιο "σίγουρα" αποτελέσματα η βασίλισσα "δανείζει" για τις μέρες του ταξιδιού στην Κέιτ την προσωπική της στυλίστρια Άντζελα Κέλι (Angela Kely), ώστε να "βοηθήσει" τη νεαρή δούκισσα στις καθημερινές επιλογές της.

Η 61χρονη Κέλι, ξεκίνησε να εργάζεται στο παλάτι το 1993 ως μία από τις γυναίκες που ντύνουν τη βασίλισσα και τρία χρόνια αργότερα προήχθη σε προσωπική βοηθός και σύμβουλος της βασίλισσας.

Σήμερα η κυρία Κέλι επιμελείται αποκλειστικά όλες τις εμφανίσεις της βασίλισσας, από τα ρούχα και τα παπούτσια μέχρι τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Άρα, ποια πιο ασφαλής επιλογή για το στάιλινγκ της Κέιτ στο υπερατλαντικό αυτό –και μεγάλης σημασίας για το παλάτι- ταξίδι;