Κέιτ & υιός στην Καραϊβική, Γουίλιαμ στα θρανία

04.02.2014
Το πρώτο του ταξίδι με αεροπλάνο έκανε ο πρίγκιπας Γεώργιος και ήταν για εξωτικές διακοπές, αλλά μόνο μαζί με τη μαμά. Ο μπαμπάς... σπουδάζει!

Είπε να κάνει ένα διαλειμματάκι από τις υποχρεώσεις της και τον μουντό καιρό του Λονδίνου η Κέιτ (Kate) και αποφάσισε να πεταχτεί -πού αλλού- στο ιδιωτικό νησί Μιστίκ της Καραϊβικής το οποίο αγαπούν τόσο πολύ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William).

Όμως αυτή τη φορά δεν ήταν ο σύζυγός της που τη συνόδευε, αλλά ο γιος της. Και ο αδελφός, Τζέιμς Μίντλετον (James Middleton) για... ασφάλεια, μαζί με τους μόνιμους σωματοφύλακες της προσωπικής φρουράς.

Ο Γουίλιαμ έμεινε στη Βρετανία, όπου συνεχίζει τις σπουδές του στο Κέιμπριτζ και η 32χρονη δούκισσα πήρε τον 6 μηνών Γεώργιο και πήγε στο εξωτικό νησί, όπου λέγεται ότι τους περίμεναν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μίντλετον.

Η φωτογραφία που δημοσιεύεται στο εξώφυλλο του περιοδικού "Hello" δείχνει ξεκάθαρα την Κέιτ να βγαίνει από το ιδιωτικό τζετ που τους έφτασε στο αεροδρόμιο της Καραϊβικής έχοντας αγκαλιά τον γιο της, τρίτο στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, ο οποίος, ντυμένος στα λευκά φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο.