Σοκ με φωτογραφία της Νταϊάνα

29.06.2011
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από την έμπνευση ενός διάσημου αμερικάνικου περιοδικού να "επαναφέρει" τη νεκρή πριγκίπισσα της Ουαλίας στους… ζωντανούς.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από την έμπνευση ενός διάσημου αμερικάνικου περιοδικού να "επαναφέρει" τη νεκρή πριγκίπισσα της Ουαλίας στους… ζωντανούς.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό "Newsweek" άναψε φωτιές, αποφασίζοντας να βάλει στο εξώφυλλό του μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα (Diana), όπως πιθανότατα θα ήταν σήμερα –αν φυσικά δεν είχε πεθάνει στις 31 Αυγούστου 1997. Και μάλιστα όχι μόνη. Με την κατάλληλη επεξεργασία, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα παρουσιάζεται κομψή και αδύνατη όπως πάντα –ίσως με λίγες περισσότερες ρυτίδες- να περπατά δίπλα δίπλα με τη νέα σύζυγο του πρωτότοκού της!

"Κάτι παραπάνω από άκομψο", "ευτελές" και "ανούσιο" είναι μερικά από τα πιο "ευπρεπή" επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν για να χαρακτηρίσουν τη συγκεκριμένη έμπνευση του περιοδικού, ενώ δεν είναι λίγοι οι συνδρομητές του που ακύρωσαν ήδη τη συνδρομή τους.

Η αφορμή για το εξώφυλλο, αλλά και το εκτενές ρεπορτάζ που φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού δόθηκε πιθανότατα από την επίσκεψη του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) στην Αμερική αυτές τις μέρες, αλλά και από το γεγονός ότι την 1η Ιουλίου η Νταϊάνα θα γινόταν 50 χρονών.

Το "επιστημονικής φαντασίας", άγουστο, σενάριο που υπογράφει η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Τίνα Μπράουν (Tina Brown) φαντασιώνεται μεταξύ άλλων τη σελίδα της στο Facebook, όπου εκείνη θα είχε κάνει "like" στη σελίδα της ταινίας "Ο λόγος του βασιλιά" και της τηλεοπτικής σειράς "Νοικοκυρές σε απόγνωση", ενώ θεωρεί σίγουρο ότι θα έκανε παρέα με το ζεύγος Μπέκαμ (Beckham).

Όσο για τα προσωπικά της, η Νταϊάνα θα είχε παντρευτεί ακόμη δύο φορές και θα ζούσε μόνιμα στη Νέα Υόρκη, θα είχε κάνει μπότοξ και θα ζήλευε ελαφρώς τη νυφαδιά της, που άθελά της (;) έκλεβε κάτι από τη λάμψη της.

"Σοκαριστικό, ευφυές ή απλά φτηνό;", αναρωτιούνται οι Los Angeles Times. Η απάντηση καθαρά προσωπική.

Ζωή Κίττα