Αλβέρτος: Όχι, η νύφη δεν το 'σκασε!

29.06.2011
"Τρεις και σήμερα" για τον πριγκιπικό γάμο του Μονακό και ο καημένος ο γαμπρός πέρασε μεγάλη λαχτάρα όταν χρειάστηκε να βγει και να διαψεύσει ότι του… έφυγε η νύφη!

"Τρεις και σήμερα" για τον πριγκιπικό γάμο του Μονακό και ο καημένος ο γαμπρός πέρασε μεγάλη λαχτάρα όταν χρειάστηκε να βγει και να διαψεύσει ότι του… έφυγε η νύφη!

Και ενώ όλα τα Μέσα ασχολούνται με τις λεπτομέρειες της τελετής, του στολισμού και της λίστας με τους καλεσμένους, το γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό "L'Express" δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του την πληροφορία ότι η Σαρλίν Γουίτστοκ (Charlene Wittstock) έφτασε την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο της Νίκαιας με εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τη Νότια Αφρική, όπου και μεγάλωσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, χρειάστηκε "τεράστια προσπάθεια" από τον ίδιο τον πρίγκιπα Αλβέρτο (prince Albert) και μέλη της συνοδείας τους ώστε να πειστεί η 33χρονη πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης να μην την… κάνει!

"Αυτές οι φήμες έχουν μοναδικό στόχο να πλήξουν την εικόνα του πριγκιπάτου καθώς και εκείνη της δεσποινίδος Γουίτστοκ, βλάπτοντας σοβαρά το ευτυχές αυτό γεγονός", δήλωσε επίσημος εκπρόσωπος του παλατιού, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί είναι "παντελώς αναληθείς".

Με τον ίδιο τρόπο απάντησε στο δημοσίευμα και ο δικηγόρος των μελλόνυμφων Τιερί Λακόστ (Thierry Lacoste). "Πρόκειται για καθαρή τρέλα. Τα πάντα είναι ένα ψέμα", υποστηρίζει ο Λακόστ μιλώντας στην εφημερίδα "Le Figaro", ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες ενάντια στην "L'Express".

Ο 53χρονος γιος του πρίγκιπα Ρενιέ (prince Rainier) και της Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) γνώρισε τη Σαρλίν το 2000 κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς κολυμβητικού τουρνουά όπου εκείνος προέδρευε και εκείνη διαγωνιζόταν. Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία, η οποία αναμένεται να τελειώσει με το απαραίτητο "Happy end" το ερχόμενο Σάββατο.

Ζωή Κίττα