Η Κέιτ σαρώνει το "μουχλιασμένο" παλάτι

21.06.2011
Η 29χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ μπήκε ορεξάτη στη νέα της "πριγκιπική ζωή", δεν αστειεύεται και το αποδεικνύει δυναμικά.


Η 29χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ μπήκε ορεξάτη στη νέα της "πριγκιπική ζωή", δεν αστειεύεται και το αποδεικνύει δυναμικά.

Λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μετακομίζουν στο παλάτι του Κένσινγκτον, η Κάθριν (Catherine), πρώην Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) δηλώνει αποφασισμένη να βάλει το χεράκι της και να… φρεσκάρει λίγο το νέο της σπίτι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του πρακτορείου Cover Time, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) έχει ήδη παραγγείλει "κιβώτια" από αρωματικά κεριά και αποσμητικά χώρου, έτσι ώστε να μεταφέρει στο 17ου αιώνα παλάτι, που υπήρξε και παλιότερα κατοικία του αγαπημένου της όταν ήταν μικρός, την ατμόσφαιρα που θέλει.

Εκτός από τα αγαπημένα της αρώματα λεβάντας και σανταλόξυλου, η Κέιτ έχει αγοράσει και αρκετά μινιμάλ μαξιλαράκια έτσι ώστε να δώσει μια πιο μοντέρνα πνοή στην 19 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών κατοικία της.

"Η Κέιτ δεν είχε επιλογή ως προς το που θα έμενε. Αλλά για τη διακόσμηση… το χτύπησε δυνατά το πόδι της", μεταφέρουν πηγές, τονίζοντας την αγάπη της νεαρής δούκισσας για το σύγχρονο, αβίαστο στυλ καθώς και τη διάθεσή της να μεταφέρει στο παλάτι τη δική της, προσωπική σφραγίδα.

"Ο Γουίλιαμ μπορεί να έχει συνηθίσει στην αίσθηση και τις… μυρωδιές του παλατιού, αλλά η Κέιτ όχι. Εκείνη έχει συνηθίσει μια πιο χαλαρή αίσθηση και το νέο της σπιτικό της φαινόταν υπερβολικά υγρό, μουντό και… μουχλιασμένο", συμπληρώνουν οι πηγές, υπογραμμίζοντας ότι η νεαρός πρίγκιπας υποστηρίζει 100% τις πρωτοβουλίες της καλής του.

Αυτό τον καιρό, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το πρώτο επίσημο υπερατλαντικό ταξίδι τους, όπου για λόγους λιτότητας εκείνη δεν θα πάρει μαζί της στυλίστα, αλλά μόνον τον κομμωτή της.

Ζωή Κίττα

Γίνε φαν του WomenOnly και στο Facebook/ https://www.facebook.com/womenonly.gr