Έδειξε την κοιλίτσα της η Κάρλα Μπρούνι

27.05.2011
Τώρα πια και να θέλει, δεν μπορεί να κρυφτεί η 43χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας γιατί η κοιλιά της έχει φουσκώσει αισθητά, και σίγουρα δεν είναι από φαγητό που της έπεσε… βαρύ!


Τώρα πια και να θέλει, δεν μπορεί να κρυφτεί η 43χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας γιατί η κοιλιά της έχει φουσκώσει αισθητά, και σίγουρα δεν είναι από φαγητό που της έπεσε… βαρύ!

Αυτές τις μέρες, η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) εκτελεί χρέη οικοδέσποινας πλάι στον σύζυγό της αφού η σύνοδος των χωρών μελών του G8 πραγματοποιείται στο Παρίσι.

Έτσι στάθηκε μαζί με τον Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy) για να καλωσορίσει τους προέδρους των χωρών ενώ υποδέχτηκε μόνη και σε μια πιο χαλαρή εκδήλωσης τις συζύγους τους.

Φορώντας ένα απλό, λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο και ένα μαύρο σακάκι από πάνω, η Κάρλα Μπρούνι πόζαρε χαμογελαστή ανάμεσα στις καλεσμένες της βάζοντας αρκετές φορές προστατευτικά τα χέρια της γύρω από την κοιλιά της.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε χαλαρή και ευχάριστη, ενώ εκτός από το καινούριο μωρό Σαρκοζί, αυτό που "συζητήθηκε" εκτενώς ήταν η απουσία της Μισέλ Ομπάμα (Michelle Obama) και της Σαμάνθα Κάμερον (Samantha Cameron), η οποία ήταν γνωστό ότι δεν θα παραβρεθεί, αφού δεν μπορούσε να αφήσει το μωρό της για τόσες μέρες.

Αντίθετα, η πρώτη κυρία της Αμερικής, εθεάθη να αποχαιρετά τον σύζυγό της με ένα φιλί στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, όπου είχαν βρεθεί για τριήμερη επίσκεψη και χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμά της, εικάζεται ότι τη στιγμή που ο Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama) ταξίδευε για το Παρίσι, εκείνη πετούσε για τις ΗΠΑ όπου την περίμεναν οι δύο κόρες της.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Μισέλ Ομπάμα έκανε μια γκάφα ολκής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Μεγάλη Βρετανία, όταν παραβίασε το πρωτόκολλο αγκαλιάζοντας τη βασίλισσα. Δείτε λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιστρέφοντας στην Κάρλα Μπρούνι, οι φήμες για την εγκυμοσύνη της ακουγόταν εδώ και καιρό αλλά ούτε η ίδια ούτε η κυβέρνηση επίσημα είχαν ανακοινώσει κάτι, μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης ακολούθησαν κάποιες ακόμη πληροφορίες από στενό φίλο της οικογένειας ότι το μωρό είναι αγόρι, αλλά αυτό ακόμη δεν έχει διασταυρωθεί.

Ζωή Κίττα