Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Κιμ Καρντάσιαν

26.05.2011
Όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα την Τετάρτη, η 30χρονη τηλεοπτική σταρ δέχτηκε να παντρευτεί τον καλό της, 26χρονο μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις που της έκανε πρόταση με ένα τεράστιο μονόπετρο αμύθητης αξίας, μετά από έξι μήνες σχέσης.

Όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα την Τετάρτη, η 30χρονη τηλεοπτική σταρ δέχτηκε να παντρευτεί τον καλό της, 26χρονο μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις (Kris Humphries) που της έκανε πρόταση με ένα τεράστιο μονόπετρο αμύθητης αξίας, μετά από έξι μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η πρόταση γάμου για την Κιμ Καρτάσιαν (Kim Kardashian) ήρθε εντελώς απροσδόκητα το απόγευμα της 18ης Μαΐου, όταν μπαίνοντας στο δωμάτιο της είδε γραμμένη με τριαντάφυλλα πάνω στο κρεβάτι την ερώτηση, "Θα με παντρευτείς;".

"Δεν το περίμενα με τίποτα", ομολόγησε η ίδια: "Έπαθα σοκ. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα συνέβαινε στο σπίτι και δεν το περίμενα τώρα". Ωστόσο η πρόταση του Κρις, η οποία συνοδευόταν με ένα μονόπετρο διαμάντι 20,5 καρατίων ενθουσίασε την Κιμ.

Άλλωστε εκείνος ήδη γνώριζε ότι τίποτα λιγότερο από ένα σχέδιο του οίκου Lorraine Schwartz σε ειδική παραγγελία, δεν θα ήταν αντάξιο της μνηστής του: "Εξήγησα στην σχεδιάστρια ότι το θέλω μεγάλο", ήταν οι σαφείς οδηγίες του.

Για την ολοκλήρωση της έκπληξης ο Κρις οργάνωσε ένα πάρτι για την οικογένεια με τη βοήθεια της μητέρας της Κιμ, Κρις Τζένερ (Kris Jenner). Ο υποψήφιος γαμπρός σκεφτόταν κάτι μετρημένο, αλλά η όλη διοργάνωση κατέληξε να είναι όσο λαμπερή πρέπει για τα μέτρα της Κιμ.

"Αργότερα την ίδια βραδιά, η μητέρα μου έφερε δύο πόνι, καλυμμένα ολόκληρα με χρυσόσκονη, μόνο για μας! Ήταν απίθανο!", σχολίασε η Κιμ που λίγο καιρό πριν ήλπιζε να είχε τακτοποιηθεί συναισθηματικά σε νεότερη ηλικία.

Ωστόσο, η αδελφή της, Κλόε (Khloe) είχε προλάβει να παντρευτεί πρώτη με αποτέλεσμα η Κιμ να έχει θορυβηθεί: "Ήταν δύσκολο για εκείνη όταν παντρεύτηκα. Ήταν σαν καμπανάκι για εκείνη. Δεν ήταν ζήλια – αλλά κάτι σαν 'Ω, Θεέ μου, η μικρή μου αδελφή παντρεύεται'! Βρισκόμουν εκεί που θα ήθελε να είναι η ίδια", αποκάλυψε η 26χρονη Κλόε.

Τώρα όμως, όλα αυτά είναι παρελθόν και σύμφωνα με την Κιμ, το δαχτυλίδι του αρραβώνα της που κόστισε περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια, είναι "Τέλειο. Το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ".

Το διαμάντι που είναι σε κομμένο σε παραλληλόγραμμο σχήμα, εκτιμάται από μόνο του στα 16,5 καράτια, όμως με τα άλλα τέσσερα διαμάντια που το περιβάλλουν φτάνει συνολικά στα 20,5 καράτια.

Ο Κρις σχεδίασε το δαχτυλίδι με την Λορέν Σβαρτζ του ομώνυμου οίκου, η οποία φημίζεται για τις δημιουργίες της σε βέρες επωνύμων, όπως της Μπιγιονσέ Νόλες (Beyonce Knowles) και είναι έμπιστη της οικογένειας Καρντάσιαν εδώ και πολλά χρόνια: "Ήμουν σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει… Αλλοίμονο της!", σχολίασε ο ίδιος.

"Συνωμοτούσαν πίσω απ' την πλάτη μου για λίγο", είπε η Κιμ: "Αλλά εκείνη ήξερε τι μου άρεσε και ότι θα ήθελα ένα διαμάντι σε παραλληλόγραμμο σχήμα".

Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι και η Κιμ ήδη έχει στο μυαλό της τους απογόνους τους: "Μιλάμε για την απόκτηση παιδιών συνεχώς. Ο Κρις είναι δεμένος με την οικογένεια του όσο κι εγώ. Θα θέλαμε να στήσουμε την οικογένεια μας μέσα στον επόμενο χρόνο".

Η αδελφή της, Κλόε που είναι παντρεμένη με τον –επίσης- μπασκετμπολίστα των Los Angeles Lakers, Λαμάρ Όντομ (Lamar Odom) εξέφρασε τις ευχές της προς την Κιμ μέσω Twitter: "Συγχαρητήρια στην μεγαλύτερη αδελφή μου, Κιμ που βρήκε την αγάπη της ζωής της! Η ευτυχία σας μας κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένους και το πρόσωπο μου έχει πάθει κράμπα από τα χαμόγελα (sic)", έγραψε στο προφίλ της.

Με τον ίδιο τρόπο έδωσε τα συγχαρητήρια της και η άλλη αδελφή της Κιμ, Κόρτνεϊ: "Η αδελφή μου αρραβωνιάστηκε! Ουρλιάζω από ενθουσιασμό! Η πριγκίπισσα βρήκε τον πρίγκιπα της", έγραψε.