Μοσχοπουλήθηκε το καπέλο της Βεατρίκης

23.05.2011
Εποχή άφησε η καπελαδούρα της 22χρονης πριγκίπισσας στον γάμο του ξαδέλφου Γουίλιαμ (William) στις 29 Απριλίου.


Εποχή άφησε η καπελαδούρα της 22χρονης πριγκίπισσας στον γάμο του ξαδέλφου Γουίλιαμ (William) στις 29 Απριλίου.

Τόσα πολλά σχόλια συγκέντρωσε η "υπερπαραγωγή" που φορούσε στο κεφάλι της η πριγκίπισσα Βεατρίκη (princess Beatrice), που αποφάσισε να το βγάλει σε πλειστηριασμό, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η ίδια εξήγησε την κίνησή της ως εξής: "Ειμαι πρέσβειρα του 'Children in Crisis' και έχω μάθει πολλά πράγματα δουλεύοντας κοντά στους ανθρώπους του οργανισμού. Όταν το καπέλο μου απέκτησε τέτοια δημοσιότητα, ήθελα να την εκμεταλλευθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συγκεντρώνοντας δηλαδή χρήματα για τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια. Δεν πίστευα πως το καπέλο θα είχε τέτοια απήχηση. Ένα καπέλο είναι άλλωστε και τώρα διαθέτει τη δική του σελίδα στο Facebook και έχει χιλιάδες φανς".

Και όπως φαίνεται, δεν είχε καθόλου άδικο, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους του eBay, ο πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε και το καπέλο πουλήθηκε έναντι του ποσού των £81.100 (€93.318).

Στο μεταξύ, η μητέρα της Βεατρίκης, Σάρα Φέργκιουσον (Sarah Ferguson), μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) και εξέφρασε την πικρία της για τον αποκλεισμό της από τον γάμο του ανιψιού της.

Ζωή Κίττα