Με τον καρπό του έρωτα γύρισαν οι πρίγκιπες

23.05.2011
Πάει και αυτό… Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια στιγμή και όπως ενημέρωσε επίσημα το Παλάτι του Μπάκινχαμ, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και τον προορισμό, ο μήνας του μέλιτος για τους νεόνυμφους πρίγκιπες ολοκληρώθηκε το Σάββατο.


Πάει και αυτό… Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια στιγμή και όπως ενημέρωσε επίσημα το Παλάτι του Μπάκινχαμ, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και τον προορισμό, ο μήνας του μέλιτος για τους νεόνυμφους πρίγκιπες ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

"Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κεϊμπριτζ (the duke and duchess of Cambridge) επέστρεψαν στο Ενωμένο Βασίλειο από τον μήνα του μέλιτός τους στις Σεϋχέλλες. Το ζευγάρι απόλαυσε τον καιρό που πέρασε στο νησί και νιώθουν ευγνωμοσύνη προς την κυβέρνηση των Σεϋχέλλων που με τη βοήθειά τους έκαναν αυτές τις 10 μέρες αξέχαστες", διαβάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση του παλατιού.

Ο 28χρονος Γουίλιαμ και η 29χρονη Κέιτ έμειναν σε ένα υπερπολυτελές θέρετρο στο Βόρειο Νησί (North Island) και συγκεκριμένα στη Βίλα Νο4, που τους στοίχιζε £4.000 (€4.600) το βράδυ.
Αρχικά είχαν επιλέξει μια άλλη αξίας £6.000 (σχεδόν €7.000), αλλά η περιοχή Takamaka Forest, όπου βρισκόταν κρίθηκε απόλυτα ανασφαλής και έτσι, έγινε η αλλαγή.

Δεν ήταν και άσχημα όμως… Η απομονωμένη βίλλα βρισκόταν επάνω στη μαγευτική θάλασσα με μια απίστευτη θέα και φυσικά όλα τα καλά! Από ιδιωτικές πισίνες και μασέρ διαθέσιμους όλο το 24ωρο, μέχρι ό,τι ζητούσε η ψυχούλα τους. Στην κυριολεξία…

Όπως μετέφεραν εργαζόμενοι στο νησί, το ζευγάρι δήλωσε επανειλημμένα ότι πέρασε τις καλύτερες διακοπές της ζωής του, εκφράζοντας την επιθυμία να ξαναπάει σύντομα.

Ωστόσο, μπορεί να άφησαν τον "παράδεισό" τους ο Γουίλιαμ (William) και η Κάθριν (Catherine), αλλά δεν έφυγαν με άδεια χέρια…

Οι νιόπαντροι πρίγκιπες έλαβαν ως δώρο για την ολοκλήρωση της 10μερης παραμονής τους στο νησί τον "καρπό του έρωτα".

Πρόκειται για ένα εξωτικό φρούτο της περιοχής. Είναι ένα είδος καρύδας, ονομάζεται "Coco de Mer", μπορεί να ζυγίζει μέχρι και 20 κιλά και είναι "το πιο αφροδισιακό φρούτο του κόσμου" σύμφωνα με τους ντόπιους.

Τον ξεχωριστό αυτόν καρπό δώρισε στο ζευγάρι ο υπουργός εξωτερικών της χώρας, Ζαν Πολ Άνταμ (Jean-Paul Adam) εκ μέρους του προέδρου Τζέιμς Μισέλ (James Michel) σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μαχέ, το κεντρικό νησί του συμπλέγματος.

Παρότι γαλαζοαίματοι, ο Γουιλς και η Κέιτ χρειάστηκε να πάρουν ειδική άδεια για να φέρουν τον καρπό του έρωτα στη Βρετανία. Και αν "ζυγίσουμε" κατάλληλα τον έτερο συμβολισμό του φρούτου –αυτό της γονιμότητας- τότε, δεν χρειάζεται και πολύ για να ευχηθούμε και επίσημα πια το "Και καλούς απογόνους".

Ζωή Κίττα