Το ξανθό φαβορί του ΑΝΤ1

23.05.2008
Πάνω που είπαμε ότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα στην πρωινή ζώνη τώρα που η «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε τη θέση της και παραμένει στον Alpha, πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας με μια άλλη ξανθιά
Πάνω που είπαμε ότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα στην πρωινή ζώνη τώρα που η «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε τη θέση της και παραμένει στον Alpha, πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας με μια άλλη ξανθιά, που έχει αναστατώσει όλο τον ΑΝΤ1. Λέγεται Ρία Αντωνίου, είναι ήδη εστεμμένη διαγωνισμού ομορφιάς, διεκδικεί τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, αλλά κι αν δεν τον πάρει, δεν τη νοιάζει, γιατί, όπως λένε όλοι στο Μαρούσι, «είναι η νέα Μενεγάκη, αυτή που θα κάνει το πρωινό του χρόνου».

Τους τελευταίους μήνες πολλά ακούγονται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια για την τύχη του «Πρωινού καφέ», που έχει ξεφουσκώσει επικίνδυνα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλης της ομάδας να διατηρήσει το «χαρμάνι» του.

Το κανάλι έχει στηρίξει την παρουσιάστριά του Ελεονώρα Μελέτη, που έδωσε τη μάχη της ώστε το πρωινάδικο να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές. Κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα καταφέρει να επιστρέψει στο πόστο της πριν κλείσει η σεζόν, αλλά όλοι εύχονται κι εμείς μαζί να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα της υγείας της και να ξαναγυρίσει στην εκπομπή που έχει αγαπήσει και έχει στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Λέγεται, όμως, ότι η παρουσιάστρια θα χρησιμοποιηθεί τη νέα σεζόν σε άλλο πόστο του σταθμού, καθώς γίνονται σκέψεις να ανανεωθεί ο «Πρωινός καφές». Να γίνει δηλαδή μια ολοκαίνουργια εκπομπή, ενώ συζητιέται να αλλάξει ακόμα και ο τίτλος της. Αν και είναι πολύ νωρίς για οριστικές αποφάσεις, λέγεται ότι δύο είναι τα πρόσωπα από την ομάδα που θα διατηρηθούν στο πόστο τους και την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τον Γιώργο Σατσίδη και τη Λίτσα Πατέρα, που θα παραμείνουν γιατί έχουν δώσει εξετάσεις και έδειξαν ότι μπορούν να αντέξουν τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, από τις πρώτες σκέψεις που έχουν γίνει είναι να αναβαθμιστεί ο Γιώργος Σατσίδης και να αναζητήσουν ένα νέο, φρέσκο, ωραίο, ξανθό κορίτσι, που να τα λέει και να είναι εντελώς άγνωστο στο κοινό, για να δημιουργήσουν το νέο γυναικείο ίνδαλμα της πρωινής ζώνης. Όπως συζητιέται τις τελευταίες μέρες σε κύκλους της showbiz, υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί, ένας ξανθός άγγελος, κάποια που δείχνει να έχει όλα τα φόντα για να γίνει η νέα «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης. Είναι μόλις 20 Μαϊων, θυμίζει την Barbie, έχει ασχοληθεί από μικρή με το μπαλέτο, χορεύει, τραγουδάει και ήδη έχει κερδίσει δύο τίτλους, Μις Γιανγκ και Σταρ Πελοπόννησος. Είναι η Ρία Αντωνίου, που θα ανέβει και στην πασαρέλα των καλλιστείων του ΑΝΤ1, αλλά, όπως συζητιέται, ανεξάρτητα από το αν θα στεφθεί Σταρ Ελλάς ή θα κερδίσει κάποιον άλλο τίτλο, ο κύβος έχει ήδη ριφθεί. Είναι εκείνη που θα σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Σατσίδη σε μια ολοκαίνουργια πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει το κανάλι.

Αν και υπάρχουν κι άλλες όμορφες παρουσίες που διεκδικούν αυτή τη θέση, καθώς πρόσφατα ακούγεται όλο και περισσότερο το όνομα του όμορφου μοντέλου Άξιας Ανδρεαδάκη, η οποία μάλιστα έκανε πριν από μερικές μέρες ένα πετυχημένο πέρασμα από τον «Πρωινό καφέ», λέγεται ότι η Ρία, που κατάγεται από τη Μάνη, είναι φαβορί για να γίνει το νέο πρωινό είδωλο του καναλιού. Αν και η ίδια θέλει να κάνει και ήδη έχει ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ, βλέπει με καλό μάτι και την παρουσίαση, ιδιαίτερα όταν ξέρει ότι θα ασχοληθούν όλοι μαζί της. Αφού το deal με τον ΑΝΤ1 δεν έγινε και η Ελένη Μενεγάκη παρέμεινε στον Alpha, πιστεύουν ότι η λύση ίσως βρεθεί σε ένα πρόσωπο που θα ξεπηδήσει από το πουθενά και θα στοχεύσει στην καρδιά του κοινού, το οποίο ψάχνει να βρει την καινούργια «φίλη» της διπλανής πόρτας.

Η Ρία, όπως λένε άτομα που τη γνωρίζουν, έχει τη στόφα σταρ, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ απλή, αυθόρμητη, ξέρει να μιλάει, να χορεύει και της αρέσει να ξυπνάει πρωί βασική προϋπόθεση για κάποια που θέλει να παρουσιάσει τέτοιου είδους εκπομπή.

Αν και είναι ακόμα νωρίς για να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις, τα τηλεοπτικά και όχι μόνο πηγαδάκια βοούν ότι η νεαρή κοπέλα ακόμα και αν δεν κερδίσει ένα στέμμα στα καλλιστεία, παίζει ήδη ως το νέο αστέρι της πρωινής ζώνης του αντ1.

Ποια είναι:
Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1988 στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από τη Μάνη.

Ασχολείται με το μόντελινγκ.

Είναι πανέμορφη, ξανθιά, με βλέμμα που μαγνητίζει.

Ασχολείται από μικρή με το μπαλέτο και το χορό.

Αγαπάει τη γυμναστική και ιδιαίτερα το τρέξιμο και το κολύμπι.

Λατρεύει τον ύπνο και της αρέσει να ξυπνάει νωρίς το πρωί.

Ως γνήσια Καρκίνος είναι ευαίσθητη και ρομαντική.

Είναι σοβαρή, αλλά έχει και χιούμορ.

Όσο για το ποιοι άντρες της αρέσουν; Δεν την ενδιαφέρουν οι πολύ ωραίοι, αλλά οι έξυπνοι και με προσωπικότητα.