Η αβάστακτη καμπυλότητα της Μόνικα

04.10.2010
Η Μόνικα Μπελούτσι αναδρομικά γυμνή σε λεύκωμα... γιατί τα γραπτά μένουν! Η πιο σέξι Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο τώρα και σε φωτογραφικό λεύκωμα με τον τίτλο «Monica Bellucci by Monica Bellucci».

Η πιο σέξι Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο τώρα και σε φωτογραφικό λεύκωμα, με τον τίτλο «Monica Bellucci by Monica Bellucci».

Ένας φωτογραφικός ύμνος στις καμπύλες της «Μαλένα»! Το σούπερ σέξι λεύκωμα, που είναι επιμελημένο από την ίδια τη Μόνικα, περιλαμβάνει 150 από τις πιο ερωτικές φωτογραφίες, συγκεντρωμένες από την 20χρονη καριέρα της. Τις φωτογραφίες έχουν στο portfolio τους διάσημοι φωτογράφοι όπως οι: Peter Lindbergh, Helmut Newton, Fabrizio Ferri, Richard Avedon και Ellen von Unwerth.

Ως μοντέλο έκανε το πρώτο της σέξι εξώφυλλο με μαγιό το 1991 στο ανδρικό περιοδικό Sports Illustrated, και έκτοτε έχει ποζάρει ημίγυμνη στις σελίδες μεγάλων περιοδικών, όπως το Elle και το Esquire.

Σήμερα η επιτυχημένη ηθοποιός - μητέρα της νεογέννητης Λεονί (Leonie) και της 6χρονης Ντέβα (Deva) και σύζυγος του ηθοποιού Βενσάν Κασέλ - είναι το πρόσωπο της Dior Cosmetics.

Το λεύκωμα, που προλογίζει ο βραβευμένος σκηνοθέτης της Μαλένα, Τζιουζέπε Τορνατόρε, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2010 από τις εκδόσεις RIZZOLI.

Επιμέλεια Χ.Τ.