Σε ποια ανήκει ο ... καβάλος!

05.10.2010
«Το στήθος μου χαλάρωσε, έχω κυτταρίτιδα, οι γοφοί μου μεγάλωσαν ... και κάθε γυναίκα ηθοποιός εκεί έξω είναι πιο όμορφη από μένα.» Η σταρ των "Fantastic Four" πετάει τα ρούχα της - για το τεύχος Νοεμβρίου του βρετανικού περιοδικού GQ.

Η σταρ των «Fantastic Four» πετάει τα ρούχα της - για το τεύχος Νοεμβρίου του βρετανικού περιοδικού GQ - και δείχνει στους θαυμαστές της τις καμπύλες που... σκοτώνουν στη νέα ταινία-θρίλερ «Machete».

Εμείς δεν βλέπουμε κάποια διαφορά στη σιλουέτα της Τζέσικα Άλμπα... εκείνη όμως δηλώνει σε συνέντευξή της ότι μετά τη γέννα της κορούλας της, Honor Marie, το νεανικό ζουμερό κορμί της έχει μεταλλαχθεί!

«Το στήθος μου χαλάρωσε, έχω κυτταρίτιδα, οι γοφοί μου μεγάλωσαν ... και κάθε γυναίκα ηθοποιός εκεί έξω είναι πιο όμορφη από μένα. Παρόλα αυτά συνεχίζει να μου αρέσει το σώμα μου!» λέει η 29χρονη ηθοποιός.

Και συνεχίζει, αποκαλύπτοντας ότι το χειρότερο για εκείνη είναι να πρέπει να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα.

«Δεν ήμουν ποτέ άνετη στο να δείξω το σώμα μου γυμνό. Είχα και κρίσεις πανικού πριν γυρίσω τέτοιου είδους σκηνές».

Αν και η σκηνή που είναι ολόγυμνη στο μπάνιο στην ταινία «Machete» έχει κάνει αμέτρητα κλικς στο διαδίκτυο, η Τζέσικα παραδέχεται ότι γυρίστηκε με εσώρουχα, τα οποία αφαιρέθηκαν ψηφιακά!

«Δεν θα έκανα ποτέ γυμνή σκηνή. Μπορώ να φαίνομαι σέξι με ελάχιστα ρούχα, αλλά δεν μπορώ να εμφανιστώ ολόγυμνη».

Ακόμα και στην πρώτη της επιτυχία, το «Sin City» όπου έπαιζε το ρόλο μίας στριπτιζέζ, η ηθοποιός είχε αρνηθεί να γδυθεί, επειδή ντρεπόταν να δείξει το κορμί της. Ανέφερε μάλιστα στις συνεντεύξεις της: «Δεν κάνω γυμνό. Ίσως αυτό με κάνει κακή ηθοποιό, ίσως έτσι απορρίπτω πολλές ταινίες, αλλά έχω φοβερό άγχος».

Το 2006, η νεαρή ηθοποιός απείλησε με μήνυση στο περιοδικό Playboy, το οποίο δημοσίευσε προκλητική φωτογραφία της με μπικίνι χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο εκδότης του Playboy, Χιού Χέφνερ, στην προσπάθειά του να απολογηθεί τότε έκανε ανώνυμες δωρεές σε δύο από τα ιδρύματα που υποστηρίζει η Άλμπα.

Επιμέλεια Χ.Τ.