Ντα, ντα, σπασίμπα!

25.08.2010
Για τη ρωσική έκδοση του γνωστού περιοδικού «Maxim» φωτογραφήθηκε με ζαρτιέρες η Μίλα Γιόβοβιτς! Η 34χρονη Σερβο-αμερικανή καλλονή από την Ουκρανία ποζάρει με μαύρα καυτά εσώρουχα για το φακό, επιδεικνύοντας τα αποτελέσματα της καλής διατροφής και της εντατικής ενασχόλησης με τις πολεμικές τέχνες...

Για τη ρωσική έκδοση του γνωστού περιοδικού «Maxim» φωτογραφήθηκε με ζαρτιέρες η Μίλα Γιόβοβιτς! Η 34χρονη Σερβο-αμερικανή καλλονή από την Ουκρανία ποζάρει με μαύρα καυτά εσώρουχα για το φακό, επιδεικνύοντας τα αποτελέσματα της καλής διατροφής και της εντατικής ενασχόλησής της με τις πολεμικές τέχνες...

Αν και καπνίστρια, η Μίλα κάνει πολλές ώρες διαλογισμό, γιόγκα και βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου (!) για να διατηρεί τη φόρμα της.

Τη Γιόβοβιτς και τις φιλοπολεμικές πιρουέτες της θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο τέταρτο μέρος της πολυσυζητημένης ταινίας Resident Evil, με τίτλο «Resident Evil: Afterlife», που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο.

----------------------------------------

Η Γιόβοβιτς "πολιτογραφημένη πλέον Αμερικανίδα", γνώρισε τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Πολ Άντερσον (τον οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2009) στα γυρίσματα του πρώτου «Resident Evil».

Τον Νοέμβριο του 2007 η Γιόβοβιτς έφερε στη ζωή την Έβερ Γαμπό Άντερσον, νονός της οποίας έγινε ο διάσημος σκηνοθέτης Βιμ Βέντερς - ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν με τη Γιόβοβιτς.

Πριν από τον Άντερσον, η Γιόβοβιτς είχε σχέση -μεταξύ άλλων- με τον γνωστό μουσικό Τζαμίροκουαϊ, τον πανδιάσημο φωτογράφο Μάριο Σορέντι και τον κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers, Τζον Φρουσιάντε. Στο Λας Βέγκας το 1997 παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη του «The Fifth Element» Λουκ Μπεσόν, με τον οποίο χώρισαν το 1999.

----------------------------------------

Who-is- who
Η Μίλα γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1975 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 11 ετών, όταν ο διάσημος φωτογράφος Ρίτσαρντ Άβεντον τη συμπεριέλαβε στη λίστα των «Πιο Αξέχαστων Γυναικών του Κόσμου» για μια σειρά διαφημίσεων της Revlon.

Από τότε οι πόρτες του κόσμου της μόδας άνοιξαν διάπλατα και η Μίλα έφυγε με τους γονείς της για το Λονδίνο και έπειτα για τις Η.Π.Α., όπου έκλεισε συμβόλαια με τις μεγαλύτερες εταιρίες μόδας και καλλυντικών παγκοσμίως.

Αν και αγαπημένο (και ακριβοπληρωμένο) παιδί μεγάλων σχεδιαστών, όπως ο Οίκος Versace, η Μίλα γρήγορα βαρέθηκε την πασαρέλα και στράφηκε στον κινηματογράφο.

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο ριμέικ της "Επιστροφής στη Γαλάζια λίμνη" (1991), όπου περισσότερο συγκίνησε με τα κάλλη της παρά με το υποκριτικό της ταλέντο.

Ακολούθησαν, το φοβερό "Fifth Element" (1997, με τα εκπληκτικά κοστούμια του Ζαν Πολ Γκοτιέ και συμπρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις), η "Ιωάννα της Λορένης" (1999), το "Resident Evil" (2004, 2007) και άλλοι μικρότεροι ρόλοι σε ταινίες που ελάχιστα συζητήθηκαν.

Εκτός από το μόντελινγκ και τον κινηματογράφο, έχει κυκλοφορήσει μουσικά άλμπουμ, είναι σχεδιάστρια μόδας (λέγεται μάλιστα ότι έχει σχεδιάσει η ίδια το νυφικό που θα φορέσει στις 22 Αυγούστου) και έχει τη δική της εταιρεία παραγωγής.

Το 2004 ήταν πρώτη στη λίστα Forbes ως το πιο πλούσιο μοντέλο στον κόσμο. Επόμενο σχέδιό της είναι να εκδόσει την αυτοβιογραφία της, βασισμένη στο ημερολόγιο που κρατάει φανατικά από μικρή.