Οι πιο σέξι Λατίνες της σοουμπίζ!

23.08.2010
Η 36χρονη Εύα Μέντες, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο της «πιο ποθητής γυναίκας στον κόσμο», η ταλαντούχα ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ με το «ακαταμάχητο στήθος», και η γλυκιά και καλλίγραμμη Τζέσικα Άλμπα, θεωρούνται, κατά γενική ομολογία, από τις πιο σέξι Λατίνες στον χώρο του κινηματογράφου.

Η 36χρονη Εύα Μέντες (Eva Mendes), που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο της «πιο ποθητής γυναίκας στον κόσμο», η ταλαντούχα ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) με το «ακαταμάχητο στήθος», και η γλυκιά και καλλίγραμμη Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba), θεωρούνται, κατά γενική ομολογία, από τις πιο σέξι Λατίνες στον χώρο του κινηματογράφου.

Η Χάγιεκ, κόρη Ισπανίδας μητέρας και Λιβανέζου πατέρα, γεννήθηκε στο Μεξικό στις 2 Σεπτεμβρίου του 1966. Θεωρείται η πρώτη ηθοποιός από το Μεξικό που έγινε σταρ του Χόλιγουντ μετά τη Ντολόρες Ντελ Ρίο.

Η Αμερικανίδα Μέντες είναι κουβανικής καταγωγής, ενώ η Άλμπα γεννήθηκε στην Πομόνα της Καλιφόρνια από γονείς μεξικανικής και γαλλο-δανέζικης καταγωγής.

Ακαταμάχητες όμως χάρη στην ομορφιά τους είναι κι άλλες Λατίνες. Η Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), η οποία πρώτα πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα περιοδικών για τα στητά οπίσθιά της κι έπειτα για το ταλέντο της, μπορεί να είναι πλέον μητέρα, αλλά δεν παύει να θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες.

Το γεγονός ότι το μοντέλο από τη Βραζιλία Καμίλα Άλβες (Camila Alves) κατάφερε σε χρόνο dt να κλέψει την καρδιά του περιζήτητου ηθοποιού του Χόλιγουντ Μάθιου Μακόναχι (Matthew McConaughey) δεν είναι τυχαίο. Το αψεγάδιαστο κορμί της και το έντονο βλέμμα της δεν άφησαν περιθώρια για δεύτερη σκέψη στον Μάθιου, που σήμερα έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί της.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα (Shakira), που ξέρει πώς να λικνίζει το σώμα της, είναι φέτος υποψήφια στα Βραβεία Μουσικών Βίντεο MTV, που θα απονεμηθούν στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Λος Αντζελες, για το βραβείο της καλύτερης «Λάτιν Καλλιτέχνιδας».

Η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria), η οποία κατάγεται από το Τέξας, αλλά έχει ρίζες από τη Λατινική Αμερική, μπορεί να είναι μικροσκοπική, αλλά είναι από τις ηθοποιούς που συγκαταλέγονται στη λίστα με τις πιο «σέξι Λατίνες».

Στον αντίστοιχο κατάλογο φιγουράρουν, επίσης, το μοντέλο Σίλβια Γκονζάλες (Sylvia Gonzalez), που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϊ, αλλά κατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο, το καυτό μοντέλο και ηθοποιός από τη Βενεζουέλα Γκάμπι Εσπίνο (Gaby Espino), η ηθοποιός από το Σάντο Ντομίνγκο (Δομινικανή Δημοκρατία) Ντάνια Ραμίρεζ (Dania Ramirez), η ηθοποιός από το Πουέρτο Ρίκο, Ρόζελιν Σάντσεζ (Roselyn Sánchez), η γεννημένη στο Νιου Τζέρσεϊ από Αφρο-Κουβανούς γονείς Κριστίνα Μίλιαν (Christina Milian), αλλά και η Αμερικανίδα ηθοποιός Ροζάριο Ντόσον (Rosario Dawson), που ήρθε στον κόσμο όταν η μητέρα της, από το Πουέρτο Ρίκο, ήταν μόλις 15 ετών.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bündchen) ναι μεν είναι Βραζιλιάνα, αλλά έχει κληρονομήσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των Γερμανών γονιών της, τα οποία δεν συναγωνίζονται το σκουρόχρωμο δέρμα με το εξωτικό πράσινο βλέμμα της Λατίνας ηθοποιού Ίλντι Σίλβα (Ildi Silva).

Σέξι θεωρείται και η Αμερικανίδα ηθοποιός του «Αβαταρ» Ζόε Σαλντάνα (Zoe Saldana), η μητέρα της οποίας είναι από το Πουέρτο Ρίκο και ο πατέρας από τον Αγιο Δομίνικο.

Από το Πουέρτο Ρίκο αλλά και την Ελλάδα έχει ρίζες και το ακαταμάχητης ομορφιάς μοντέλο και ηθοποιός σε σαπουνόπερες, Ντενίζ Βασί (Denise Vassi).

ΝΤΕΜΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ