Σεξ, αίμα και βρικόλακες!

19.08.2010
Στάζουν αίμα, ολόγυμνοι, για τις ανάγκες της φωτογράφησης στο Rolling Stone οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης βαμπιρικής σειράς «True Blood». Σε κεντρικό άρθρο του περιοδικού οι συντελεστές της σειράς μιλούν για τις αντιλήψεις τους σχετικά με τους βρικόλακες και το σεξ...

Ο Ράιαν Κουάντεν, η Άννα Πάκουιν και ο Στίβεν Μόγιερ, οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης βαμπιρικής σειράς «True Blood», φωτογραφήθηκαν ολόγυμνοι και αιματοβαμμένοι για το εξώφυλλο του γνωστού μουσικού περιοδικού Rolling Stone.

Όποιος έχει δει το «True Blood» σίγουρα γνωρίζει ότι στο σόου χρησιμοποιείται κάθε διαθέσιμη οπή και πλάσμα ανθρώπινο ή υπερβατικό για να κάνει σεξ: γκέι ή όχι, άνθρωπος ή βρικόλακας, υπερφυσικά είδη, λύκοι, σκυλιά, Μαινάδες που μοιάζουν με Μινώταυρους κλπ. Με ούμπερ εμπειρία φυσικά το σεξ με βρικόλακα!

Σε κεντρικό άρθρο του περιοδικού αφιερωμένο στη σειρά οι συντελεστές μιλούν για τις αντιλήψεις τους σχετικά με τους βρικόλακες και το σεξ...

Ο δημιουργός του «True Blood», Άλαν Μπολ (Alan Ball) αναφέρεται μεταξύ άλλων στη άλλη μεγάλη βαμπιρική επιτυχία, το Twilight, λέγοντας:

«Η ιδέα ανέραστων βρικολάκων είναι γελοία. Για μένα, τα βαμπίρ είναι σεξ» λέει. «Δεν μπορούμε να έχουμε μια ιστορία με βρικόλακες βασισμένη στην εγκράτεια. Είμαι 53 ετών. Δεν με αφορούν οι μαθητές γυμνασίου. Τους βρίσκω ενοχλητικούς και κακά πληροφορημένους.»

Σε ερώτηση αν της αρέσει "να τη δαγκώνουν" η Άννα Πάκουιν απάντησε ότι έχει 10 πίρσινγκ, οπότε μάλλον δεν την ενοχλεί, ενώ ο Στίβεν Μόγιερ -με τον οποίο είναι ζευγάρι και στη ζωή- βρίσκει πολύ σέξι την όλη διαδικασία του δαγκώματος και της βαμπιρο-μεταμόρφωσης. Σέξι, επίσης, βρίσκει και τον Ρόμπερτ Πάτινσον (!!!!)

------------------------

Η αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά «True Blood» είναι δημιούργημα του Άλαν Μπολ (Alan Ball), ο οποίος έχει κερδίσει Όσκαρ σεναρίου για το «American Beauty» και ΕΜΜΥ σκηνοθεσίας για την τηλεοπτική σειρά «Six Feet Under».

Το «True Blood» βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων της Charlaine Harris, με τίτλο "The Southern Vampire Mysteries", τα οποία περιγράφουν τη συμβίωση ανθρώπων και βρικολάκων σε μια μικρή πόλη ονόματι Bon Temps της Louisiana.

Η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στη Sookie (Άννα Πάκουιν) και την οικογένειά της. Η Σούκι είναι ερωτευμένη με τον βρικόλακα Μπιλ Κόμπτον, αλλά η οικογένειά της μαζί με τους κατοίκους της πόλης κατακρίνει τη σχέση τους λόγω της φύσης του Μπιλ.

Η σειρά, που έκανε πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου 2008, μεταδίδεται από το συνδρομητικό κανάλι HBO στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αυτό το καλοκαίρι γυρίζεται η τέταρτη σεζόν.

Χ.Τ.