Me gusta Colo-mbiana!

18.03.2012
Παντρεμένη με Κολομβιανό βαρόνο καρτέλ κοκαΐνης. Κοντούλα κοντούλα, αλλά θαυματουργή είναι η Νατάλια Παρίς (Natalia París Gaviria) που τα πάει περίφημα στο χώρο του μόντελινγκ και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα κορμιά στην Κολομβία. Μπορεί να έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις - όπως εξάλλου και οι 97 στις 100 συμπατριώτισσές της - αλλά το αποτέλεσμα την έχει περήφανα «κρεμάσει» σε αμέτρητα αγορίστικα δωμάτια και ταμπλό φορτηγατζήδων ανά την υφήλιο. Οι παλαιότερες γυμνές φωτογραφίες στο κολομβιανό ανδρικό περιοδικό SoHo, έχουν πρωταγωνιστή το χαρακτηριστικό τατουάζ στη μέση της και έκαναν πάταγο διαδικτυακώς! Εκτός από τα 'hot' σωματικά της προσόντα, η Νατάλια έχει και μια 'hot' προσωπική ιστορία, αφού υπήρξε σύζυγος του διάσημου μεγαλο-βαρόνου ναρκωτικών της Κολομβίας, Χούλιο Φιέρο. Το ζευγάρι έκανε "la vida dulce " στο Μαϊάμι μέχρι που εκείνος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς· πιθανότατα δολοφονήθηκε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μάλιστα ο αστικός μύθος στην Κολομβία θέλει τον Φιέρο να είναι ο σούπερμαν που κατάφερε να σκοτώσει τον διαβόητο Εμίλιο Εσκομπάρ, έναν από τους μεγαλύτερους βαρόνους στην ιστορία των κολομβιανών καρτέλ κοκαΐνης. Η ξανθιά Νατάλια, που έχει κατά καιρούς κατηγορηθεί ότι εργαζόταν ως συνοδός υπερ-πλούσιων επιχειρηματιών, ασχολείται σήμερα μανιωδώς με φιλανθρωπικά ιδρύματα κατά της φτώχειας και της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Στις ουκ ολίγες συνεντεύξεις της για τον μαφιόζο σύζυγό της, η Νατάλια τον περιγράφει ως γοητευτικό, γλυκό και τρυφερό! Η Μαριάννα, καρπός του έρωτά τους, ζει με τη γιαγιά της στο Μαϊάμι και δεν γνωρίζει ότι είναι κόρη μεγαλέμπορου ναρκωτικών.

Κοντούλα κοντούλα, αλλά θαυματουργή είναι η Νατάλια Παρίς (Natalia París Gaviria) που τα πάει περίφημα στο χώρο του μόντελινγκ και είναι το πιο αναγνωρισμένο κορμί στην Κολομβία.

Μπορεί να έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις - όπως εξάλλου και οι 97 στις 100 συμπατριώτισσές της - αλλά το αποτέλεσμα την έχει περήφανα «κρεμάσει» σε αμέτρητα αγορίστικα δωμάτια και ταμπλό φορτηγατζήδων ανά την υφήλιο.

Οι τελευταίες της γυμνές φωτογραφίες στο κολομβιανό ανδρικό περιοδικό SoHo, έχουν πρωταγωνιστή το χαρακτηριστικό τατουάζ στη μέση της και κάνουν πάταγο διαδικτυακώς!

Εκτός από τα 'hot' σωματικά της προσόντα, η Νατάλια έχει και μια 'hot' προσωπική ιστορία, αφού υπήρξε σύζυγος του διάσημου μεγαλο-βαρόνου ναρκωτικών της Κολομβίας, Χούλιο Φιέρο. Το ζευγάρι έκανε "la vida dulce " στο Μαϊάμι μέχρι που εκείνος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς· πιθανότατα δολοφονήθηκε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μάλιστα ο αστικός μύθος στην Κολομβία θέλει τον Φιέρο να είναι ο σούπερμαν που κατάφερε να σκοτώσει τον διαβόητο Εμίλιο Εσκομπάρ, έναν από τους μεγαλύτερους βαρόνους στην ιστορία των κολομβιανών καρτέλ κοκαΐνης.

Το "CSI Miami" έχασε ένα καλό στόρι, αλλά η κολομβιανή τηλεόραση κάνει τρελά νούμερα με τη σαπουνόπερα 'El Cartel de los Sapos', η οποία βασίζεται στη ζωή και το... έργο του Φιέρο και της καλής του.

Η ξανθιά Νατάλια, που έχει κατά καιρούς κατηγορηθεί ότι εργαζόταν ως συνοδός υπερ-πλούσιων επιχειρηματιών, ασχολείται σήμερα μανιωδώς με φιλανθρωπικά ιδρύματα κατά της φτώχειας και της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Στις ουκ ολίγες συνεντεύξεις της για τον μαφιόζο σύζυγό της, η Νατάλια τον περιγράφει ως γοητευτικό, γλυκό και τρυφερό! Η Μαριάννα, καρπός του έρωτά τους, ζει με τη γιαγιά της στο Μαϊάμι και δεν γνωρίζει ότι είναι κόρη μεγαλέμπορου ναρκωτικών.

Χ.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ