Παγκόσμια Ημέρα της Αισιοδοξίας και η Finos Film τη γιορτάζει με... γκρίνια!

02.02.2023
Παγκόσμια Ημέρα της Αισιοδοξίας και η Finos Film τη γιορτάζει με... γκρίνια!
Τη δεύτερη μέρα του Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Ημέρα της Αισιοδοξίας και οι άνθρωποι της Finos Film έκαναν πάλι το θαύμα τους επιλέγοντας κατάλληλες στιγμές από αγαπημένες ταινίες και υμνόντας την αισιοδοξία μέσα από τη γκρίνια!

Με ένα πολύ όμορφο βίντεο όπου βλέπουμε αγαπημένους πρωταγωνιστές της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, όπως συνηθίζεται να λέγεται εκείνη όπου η Finos Film έχτιζε καριέρες και χάριζε διασκέδαση τη μεγάλη και τη μικρή (αργότερα) οθόνη, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα social media της, γιορτάζουν σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα της Αισιοδοξίας με τίτλο "Όχι γκρίνιες σήμερα. Αισιοδοξείτε".

Ιδού το βίντεο με εικόνες από τις τις ταινίες «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Για Ποιόν Χτυπά η Κουδούνα», «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Ο Κατεργάρης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Θεία μου η Χίπισσα», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Το Θύμα», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα» και «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση».

{https://twitter.com/FinosFilm/status/1621040723511369728?cxt=HHwWgICzteH8i_8sAAAA}

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το 2023

Όσο για την Παγκόσμια Ημέρα Αισιοδοξίας; Αυτή ξεκίνησε το 2013 στον Καναδά και έκτοτε γιορτάζεται την πρώτη Πέμπτη του Φεβρουαρίου σε πολλές χώρες του κόσμου. Στην Κροατία μάλιστα, από το 2019 και μετά, θεσπίστηκε και Φεστιβάλ Αισιοδοξίας, ενθαρρύνοντας τους κατοίκους να σκέφτονται θετικά με πολύχρωμα μπαλόνια και πληρωμένες τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα!

Ας βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, λοιπόν, έστω και για μία μέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 18:19