Πενέλοπε Κρουζ: Μια σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες!

13.10.2014
Άλλη μια σαραντάρα που φωτογραφίζεται, ψηφίζεται υπερ-σέξι και επιβεβαιώνει το ελληνικό ρητό «οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες»! Η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) ανακηρύχθηκε «Sexiest Woman Alive», η Πιο Σέξι Γυναίκα εν Ζωή, από το έγκριτο περιοδικό Esquire. Η Ισπανίδα ηθοποιός, που έχει δύο παιδάκια με τον Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) σίγουρα αξίζει τον τίτλο, τουλάχιστον κοιτώντας το αψεγάδιαστο εξώφυλλο του Esquire. Η δική μας ένσταση είναι ότι το εξώφυλλο μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από την εφηβεία της Πενέλοπε και όχι από την ώριμη 40άρα που βλέπουμε σε φωτογραφίες των παπαράτσι... Τον τίτλο κληρονόμησε η φλογερή Ισπανίδα από την Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), που θεωρήθηκε πιο Σέξι για δύο συναπτές χρονιές. Χ.Τ.

Άλλη μια σαραντάρα που φωτογραφίζεται, ψηφίζεται υπερ-σέξι και επιβεβαιώνει το ελληνικό ρητό «οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες»! Η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) ανακηρύχθηκε «Sexiest Woman Alive», η Πιο Σέξι Γυναίκα εν Ζωή, από το έγκριτο περιοδικό Esquire. Η Ισπανίδα ηθοποιός, που έχει δύο παιδάκια με τον Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) σίγουρα αξίζει τον τίτλο, τουλάχιστον κοιτώντας το αψεγάδιαστο εξώφυλλο του Esquire.

Η δική μας ένσταση είναι ότι το εξώφυλλο μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από την εφηβεία της Πενέλοπε και όχι από την ώριμη 40άρα που βλέπουμε σε φωτογραφίες των παπαράτσι... Τον τίτλο κληρονόμησε η φλογερή Ισπανίδα από την Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), που θεωρήθηκε πιο Σέξι για δύο συναπτές χρονιές.

Χ.Τ.