Η Σοφία Βεργκάρα είναι μεγάλη... ψυχάρα!

13.10.2014
Η γυναικάρα που έχει δηλώσει ότι έχει καταψύξει τα ωάριά της και ότι στο ξεκίνημά της την είχαν συμβουλέψει να «κόψει» το στήθος της για να κάνει καριέρα... φωτογραφίζεται για το τεύχος Νοεμβρίου του αμερικάνικου περιοδικού Shape και κάνει πάταγο... Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Modern Family», Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) πιο καλλίγραμμη από ποτέ. Αν και έχει καβαντζάρει τα 40 (είναι 42 ετών), η Σοφία έχει την απόλυτη ψήφο του ανδρικού πληθυσμού, πολλοί μάλιστα την αποκαλούν «Η Τέλεια Γυναίκα»... Η ούμπερ Βεργκάρα από την Κολομβία κάνει διατροφή και σκληρή προπόνηση για να διατηρήσει αυτή την... κορμάρα... κάποιους μάλιστα μήνες νηστεύει κανονικά για να παραμείνει συλφίς.... Η Σοφία βρίσκεται μόνιμα στη λίστα με τους 50 πιο όμορφους Λατινο-αμερικάνους διάσημους του κόσμου. Είναι και βετεράνος μαμά, αφού έχει αποκτήσει έναν γιό στα 18 της. Ξεκίνησε ως μοντέλο ξεδιπλώνοντας τα σωματικά της προσόντα σε ανδρικά ημερολόγια με αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έγιναν top-sellers στην Λατινική Αμερική. Η κακομοιρούλα η Σοφία δεν είχε και πολλούς άντρες στη ζωή της… μόνο πέντε, κατά τα δικά της λεγόμενα! Τρεις εκ των οποίων ήταν ο Ενρίκε Ιγκλέσιας (και αυτός στη λίστα του People), ο Τομ Κρουζ για ένα μήνα περίπου και ο διάσημος Μεξικανός τραγουδιστής Λουίς Μιγκέλ. Δες τη Σοφία Βεργκάρα στη Μύκονοοοο Διάβασε πώς γυμνάζεται η Σοφία Βεργκάρα Χ.Τ.

Η γυναικάρα που έχει δηλώσει ότι έχει καταψύξει τα ωάριά της και ότι στο ξεκίνημά της την είχαν συμβουλέψει να «κόψει» το στήθος της για να κάνει καριέρα... φωτογραφίζεται για το τεύχος Νοεμβρίου του αμερικάνικου περιοδικού Shape και κάνει πάταγο... Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Modern Family», Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) πιο καλλίγραμμη από ποτέ.

Αν και έχει καβαντζάρει τα 40 (είναι 42 ετών), η Σοφία έχει την απόλυτη ψήφο του ανδρικού πληθυσμού, πολλοί μάλιστα την αποκαλούν «Η Τέλεια Γυναίκα»... Η ούμπερ Βεργκάρα από την Κολομβία κάνει διατροφή και σκληρή προπόνηση για να διατηρήσει αυτή την... κορμάρα... κάποιους μάλιστα μήνες νηστεύει κανονικά για να παραμείνει συλφίς....

Η Σοφία βρίσκεται μόνιμα στη λίστα με τους 50 πιο όμορφους Λατινο-αμερικάνους διάσημους του κόσμου. Είναι και βετεράνος μαμά, αφού έχει αποκτήσει έναν γιό στα 18 της. Ξεκίνησε ως μοντέλο ξεδιπλώνοντας τα σωματικά της προσόντα σε ανδρικά ημερολόγια με αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έγιναν top-sellers στην Λατινική Αμερική.

Η κακομοιρούλα η Σοφία δεν είχε και πολλούς άντρες στη ζωή της… μόνο πέντε, κατά τα δικά της λεγόμενα! Τρεις εκ των οποίων ήταν ο Ενρίκε Ιγκλέσιας (και αυτός στη λίστα του People), ο Τομ Κρουζ για ένα μήνα περίπου και ο διάσημος Μεξικανός τραγουδιστής Λουίς Μιγκέλ.

Δες τη Σοφία Βεργκάρα στη Μύκονοοοο

Διάβασε πώς γυμνάζεται η Σοφία Βεργκάρα

Χ.Τ.