Το πιάνω πάνω στο πιάνο!

02.12.2011
Η Λουιζάνα Λοπιλάτο (Luisana Lopilato) είναι … κόλλημα. Γιατί ως πρωταγωνίστρια στις τηλεοπτικές σειρές «Ανυπότακτες Καρδιές» και το «Chiquititas» απέκτησε χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές σε Ελλάδα, Ισπανία, Ισραήλ, αλλά και στην Λατινική Αμερική! Η 24χρονη αργεντίνα εκτελεί και χρέη μοντέλου, ενώ έχει διατελέσει και τραγουδίστρια (ήταν πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος Erreway). Έχει κάνει περισσότερα από 50 εξώφυλλα, ενώ ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Coca Cola , Axe, Gottex και Gillette κ.α. Σημειώστε επίσης πως η Λουιζάνα ήταν για χρόνια το κύριο μοντέλο στην εταιρεία ρούχων 47 Street και στην εταιρεία εσωρούχων Promesse, ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε σε εξαιρετικά καυτές πόζες πάνω και κάτω από πιάνο για την… Ultimo. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον καναδό τραγουδιστή Michael Buble, και μάλιστα συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του «Haven't Met You Yet».

Η Λουιζάνα Λοπιλάτο (Luisana Lopilato) είναι … κόλλημα. Γιατί ως πρωταγωνίστρια στις τηλεοπτικές σειρές «Ανυπότακτες Καρδιές» και το «Chiquititas» απέκτησε χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές σε Ελλάδα, Ισπανία, Ισραήλ, αλλά και στην Λατινική Αμερική!
Η 24χρονη αργεντίνα εκτελεί και χρέη μοντέλου, ενώ έχει διατελέσει και τραγουδίστρια (ήταν πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος Erreway). Έχει κάνει περισσότερα από 50 εξώφυλλα, ενώ ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Coca Cola , Axe, Gottex και Gillette κ.α. Σημειώστε επίσης πως η Λουιζάνα ήταν για χρόνια το κύριο μοντέλο στην εταιρεία ρούχων 47 Street και στην εταιρεία εσωρούχων Promesse, ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε σε εξαιρετικά καυτές πόζες πάνω και κάτω από πιάνο για την… Ultimo.

Σήμερα είναι παντρεμένη με τον καναδό τραγουδιστή Michael Buble, και μάλιστα συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του «Haven't Met You Yet».