Κυκλοφόρησαν γυμνές φωτογραφίες της στο ίντερνετ

01.06.2011
Απαθανατίζει τον εαυτό της γυμνό μέσα σε ένα μπάνιο - σαν άλλη Ριάνα - κρύβοντας τεχνηέντως το πρόσωπό της πίσω από τη συσκευή του i-phone. Η Μπλέικ Λάιβλι τώρα δεν έρχεται να μας απασχολήσει με το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά με τις γυμνές ερασιτεχνικές φωτογραφίες της, που κυκλοφόρησαν σαν επιδημικός ιός στο διαδίκτυο. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Όταν κάποιος ακούει το όνομα της Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively), αμέσως το συνδέει με την τηλεοπτική σειρά "Gossip girl", αφού ο ρόλος της ως Serena (van der Woodsen) την τοποθέτησε στο χάρτη της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Από τότε η 23χρονη ξανθιά ηθοποιός και πρώην μοντέλο έχει μετακομίσει στη γειτονιά του σινεμά, πρωταγωνιστώντας σε όχι και τόσο mainstream υπερπαραγωγές, όπως οι ταινίες «Accepted», «The Sisterhood of the Traveling Pants», «The Private Lives of Pippa Lee» και η ταινία του Μπεν Άφλεκ, «The Town».

Η Μπλέικ τώρα δεν έρχεται να μας απασχολήσει με το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά με τις γυμνές ερασιτεχνικές φωτογραφίες της, που κυκλοφόρησαν σαν επιδημικός ιός στο διαδίκτυο. Η κοπέλα των φωτογραφιών απαθανατίζει τον εαυτό της γυμνό μέσα σε ένα μπάνιο - σαν άλλη Ριάνα - κρύβοντας τεχνηέντως το πρόσωπό της πίσω από τη συσκευή του i-phone.

Είναι η Μπλέικ; Ή μήπως όχι. Μήπως κάποιος από τους πρώην δεσμούς της miss Gossip Girl ζήλεψε μετά τις φήμες ότι η νεαρή ηθοποιός κυκλοφορεί τσικ-του-τσικ με τον φρεσκοχωρισμένο Λεονάρντο Ντι Κάπριο; Ή μήπως είναι ένα διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση της νέας της ταινίας «Green Lantern»;.

Πάντως ο τελευταίος επίσημος δεσμός της ήταν με τον τηλεοπτικό συμπρωταγωνιστή της, Πεν Μπάντγκλεϊ (Penn Badgley), και έληξε μετά από τρία χρόνια το Σεπτέμβριο του 2010. Από τότε δεν έχει απασχολήσει τα κοσμικά πηγαδάκια παρά μόνο με τις σέξι φωτογραφίσεις της στο Esquire και στο Rolling Stone.