Τσίμπησέ με!

23.05.2011
Aυτή είναι η ιδανική δουλειά για τη μετά ΔΝΤ εποχή: Το να τσιμπάς τα οπίσθια της Κέλι Μπρουκ... και να πληρώνεσαι για αυτό! Αυτή η ευκαιρία εμφανίστηκε στο jobs.com, όπου είχαν ζητηθεί κυρίως φοιτητές για να κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά για τα οπίσθια ενός εκπληκτικού μοντέλου, δηλαδή της Kelly. Οι τυχεροί που είχαν επιλεγεί για να τσιμπήσουν τα οπίσθια της Αγγλίδας σούπερ μόντελ φόρεσαν πράσινα γάντια και το έκαναν. Εν συνεχεία, με τη βοήθεια των υπολογιστών, αυτή η σκηνή έγινε μέρος του Piranha 3D, μιας ταινίας που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τις 30 Σεπτεμβρίου του 2010. Τα έσοδα από την προβολή της έφτασαν τα 75 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο προϋπολογισμός της ταινίας ήταν 24 εκατομμύρια δολάρια. Η σέξι Βρετανίδα, φωτομοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια μαγιό, Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) φωτογραφήθηκε για το Esquire Ιουνίου, όπου δήλωσε: «Ήξερα ότι θα γινόταν επιτυχία από τη στιγμή που ένα ανδρικό μόριο κατασπαράζεται από ένα πιράνχα. Υπάρχει κοινό που θα έβλεπε την ταινία ειδικά γι’ αυτό».

Aυτή είναι η ιδανική δουλειά για τη μετά ΔΝΤ εποχή: Το να τσιμπάς τα οπίσθια της Κέλι Μπρουκ... και να πληρώνεσαι για αυτό!

Αυτή η ευκαιρία εμφανίστηκε στο jobs.com, όπου είχαν ζητηθεί κυρίως φοιτητές για να κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά για τα οπίσθια ενός εκπληκτικού μοντέλου, δηλαδή της Kelly. Οι τυχεροί που είχαν επιλεγεί για να τσιμπήσουν τα οπίσθια της Αγγλίδας σούπερ μόντελ φόρεσαν πράσινα γάντια και το έκαναν.

Εν συνεχεία, με τη βοήθεια των υπολογιστών, αυτή η σκηνή έγινε μέρος του Piranha 3D, μιας ταινίας που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τις 30 Σεπτεμβρίου του 2010. Τα έσοδα από την προβολή της έφτασαν τα 75 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο προϋπολογισμός της ταινίας ήταν 24 εκατομμύρια δολάρια.

Η σέξι Βρετανίδα, φωτομοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια μαγιό, Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) φωτογραφήθηκε για το Esquire Ιουνίουόπου δήλωσε: «Ήξερα ότι θα γινόταν επιτυχία από τη στιγμή που ένα ανδρικό μόριο κατασπαράζεται από ένα πιράνχα. Υπάρχει κοινό που θα έβλεπε την ταινία ειδικά γι’ αυτό».