Η Πίπα της... Κέιτ

02.05.2011
Η Πίπα Μίντλετον, η αδελφή της Κέιτ, της νεόνυμφης Δούκισσας Αικατερίνης του Κέιμπριτζ, είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, καθώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τη λάτρεψαν και όλα τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώθηκαν πάνω σ΄αυτήν και τα οπίσθιά της. Το 2008, το περιοδικό Tatler της έδωσε τον τίτλο της «Νούμερο Ένα Εργένισσας», αφήνοντας πίσω τον τραγουδιστή Τζέιμς Μπλαντ και την Πριγκίπισσα Ευγενία.

Η Πίπα Μίντλετον, η αδελφή της Κέιτ, της νεόνυμφης Δούκισσας Αικατερίνης του Κέιμπριτζ, είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, καθώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τη λάτρεψαν και όλα τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώθηκαν πάνω σ΄αυτήν και τα οπίσθιά της την 29η Απριλίου.

Γεγονός είναι πως η καλλίπυγος σιλουέτα της αναδείχθηκε μέσα από το φόρεμα της παρανύμφου, αλλά και μέσα από τη σμαραγδένια τουαλέτα της που φόρεσε στη δεξίωση που παρέθεσε ο Κάρολος και η Καμίλα.

Ενδεικτικό είναι πως στο Twitter την ημέρα του γάμου υπήρχαν περισσότερες αναφορές στο όνομά της παρά στα ονόματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, δεκάδες προξενιά καταφθάνουν γι΄αυτήν καθημερινά στη βασιλική αυλή, στο Facebook χιλιάδες είναι οι θαυμαστές της ίδιας, αλλά και των… οπισθίων της (υπάρχουν γύρω στις 10 σελιδες με τίτλο: Pippa Middleton Ass Appreciation Society, και δεκάδες άλλες που επικεντρώνονται στο ότι δεν έχει σχέση αυτό τον καιρό), ενώ τα μίντια πλέον την προσφωνούν ως "Her Royal Hotness"!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε πως χρυσές δουλειές κάνουν οι ειδικοί σε μπλούζες με στάμπες που έχουν στήσει ακόμη και ειδικές ιστοσελίδες με χιουμοριστικά μηνύματα, όπως "Queen of the Ass-tocracy", "Pippa's Got Back" και "If only Pippa were a Stripper".

Η Πίπα όμως δεν είναι κάποια τυχαία….
Η Πίπα λοιπόν γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1983 (Παρθένος δηλαδή στο ζώδιο). Σπούδασε στα ίδια σχολεία με την αδελφή της Κέιτ, ενώ σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου αγγλική λογοτεχνία. Εκεί, συγκατοίκησε με τον γιο του Δούκα του Roxburge, καθώς και με τον διάδοχο του Δούκα του Northumberland.
Το 2008, μετά την αποφοίτησή της, δούλεψε για λογαριασμό μιας εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων, ενώ την ίδια χρονιά το περιοδικό Tatler της έδωσε τον τίτλο της «Νούμερο Ένα Εργένισσας», αφήνοντας πίσω τον τραγουδιστή Τζέιμς Μπλαντ και την Πριγκίπισσα Ευγενία.

Από τότε είναι ένα από τα πιο κοσμικά πρόσωπα της Βρετανίας.