Η κρυφή πικρία της Νικόλ Κίντμαν

22.12.2010
Η 43χρονη ηθοποιός εκφράζει για πρώτη φορά τον πόνο της από την απόφαση των παιδιών που είχε υιοθετήσει με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) να μετακομίσουν μαζί του.

Η 43χρονη ηθοποιός εκφράζει για πρώτη φορά τον πόνο της από την απόφαση των παιδιών που είχε υιοθετήσει με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) να μετακομίσουν μαζί του.

Η επιλογή της 18χρονης Ιζαμπέλα (Isabella) και του 15χρονου Κόνορ (Connor) έχει πικράνει πολύ τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) αφού τους είχε κοντά της από την εποχή που ήταν μωρά. Παρόλα αυτά, η γοητευτική σταρ σεβάστηκε την επιθυμία τους: "Ζούνε με τον Τομ, το οποίο ήταν δική τους απόφαση. Θα ήθελα να ζούνε μαζί μας, αλλά τι μπορείς να κάνεις";

Η Ιζαμπέλα και ο Κόνορ μένουν με τον αμερικανό σταρ από την εποχή του διαζυγίου του με την Κίντμαν, το 2001. Μάλιστα, σε μια συνέντευξή της, η τρίτη σύζυγος του Κρουζ, Κέιτι Χολμς (Kate Holmes) είχε αποκαλύψει ότι τα δύο παιδιά την φώναζαν "μαμά", ήδη από τον δεύτερο χρόνο που μπήκε στη ζωή τους:

"Τα δύο πρώτα παιδιά του είναι απίστευτα, πραγματικά έξυπνα κι ευγενικά. Με φωνάζουν Μαμά", είχε πει η Χολμς.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η Κίντμαν στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Hello!, παρότι ήταν τσαντισμένη μαζί τους επειδή περνούσαν τον περισσότερο χρόνο κοντά στον πρώην της, στο Λος Άντζελες, η απόκτηση ενός μικρότερου παιδιού τη βοήθησε να απαλύνει τον πόνο της.

"Είναι πολύ όμορφο να έχεις ένα παιδάκι δυόμιση χρόνων". Ωστόσο, παρά την απόσταση μεταξύ τους, η ίδια δήλωσε στο Associated Press ότι είναι πολύ υπερήφανη για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της:

"Είναι υγιή και ισορροπημένα και μονιασμένα και σπουδαία, σπουδαία παιδιά. Κι έτσι δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται να τους υπενθυμίζουν τα κεκτημένα τους".

Στην ίδια συνέντευξη, η Κίντμαν αποκάλυψε επίσης ότι η μικρή κόρη της, Σάντεϊ Ρόουζ (Sunday Rose: σ.σ. Κυριακάτικο Τριαντάφυλλο) πήρε το όνομα της από την αγαπημένη μέρα εκείνης και του συζύγου της:

"Όταν ήμασταν μόνοι μας, πριν γνωριστούμε, η Κυριακή ήταν η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, επειδή όταν δεν έχεις κάποιον στη ζωή σου, οι Κυριακές μπορεί να γίνουν πολύ μοναχικές. Μετά όμως, όταν συναντηθήκαμε, αλλάξαμε από το να μισούμε την Κυριακή στο να την λατρεύουμε. Ήταν η μέρα που κανένας δεν θα σε ενοχλούσε, που μπορούσες να μείνεις στο κρεβάτι, να κάνεις ό,τι θέλεις να κάνεις. Κι έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν υπέροχο όνομα για το μωρό μας"!

Η αυστραλέζα ηθοποιός επέδειξε δημοσίως την μητρική της πλευρά, όταν επισκέφτηκε το νοσοκομείο παίδων του Σίδνεϊ, την περασμένη Κυριακή. Η πρωταγωνίστρια του Moulin Rouge έκανε μια εμφάνιση έκπληξη για να συντροφεύσει 30 άρρωστα παιδάκια που θα περάσουν τα Χριστούγεννα μέσα στο νοσοκομείο.

Αργότερα την ίδια μέρα η ίδια και ο σύζυγος της, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) παρακολούθησαν με την κόρη τους την παιδική παράσταση Charlie and Lola's Best Bestest Play στην περίφημη Όπερα του Σίδνεϊ.

Αυτή την εποχή, το ζευγάρι βρίσκεται στην Αυστραλία για να περάσουν τις Γιορτές με την οικογένεια της Κίντμαν.