Η Λόχαν πλακώθηκε μέσα στην κλινική αποτοξίνωσης

22.12.2010
Ακόμα και στην αποτοξίνωση, σε μπελάδες μπλέκει η πάντα άτακτη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan)! Αυτή τη φορά η 24χρονη Λίλο έπαιξε μπουνιές με νοσοκόμα στο κέντρο αποτοξίνωσης "Betty Ford" στο οποίο νοσηλεύεται στην Νότια Καλιφόρνια!

Ακόμα και στην αποτοξίνωση, σε μπελάδες μπλέκει η πάντα άτακτη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan)! Αυτή τη φορά η 24χρονη Λίλο έπαιξε μπουνιές με νοσοκόμα στο κέντρο αποτοξίνωσης "Betty Ford" στο οποίο νοσηλεύεται στην Νότια Καλιφόρνια!

Σε δηλώσεις της, η σερίφης της περιοχής Χερίλντα Βαλενζουέλα (Herlinda Valenzuela) ανέφερε πως η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το κέντρο αποτοξίνωσης στο "Palm Desert" γύρω στη μία το βράδυ στις 12 Δεκεμβρίου 2010 όταν μια νοσοκόμα του κέντρου ανέφερε πως υπήρξε καυγάς και πως ήθελε να μηνύσει την Λόχαν!

Η υπόθεση ερευνάται ήδη, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επισήμως οι λεπτομέρειες ή αιτία του καυγά. Βέβαια, το φερόμενο ως θύμα, η νοσοκόμα Ντον Χόλαντ (Dawn Holland) έκανε το λάθος και μίλησε για το περιστατικό με τη διάσημη ηθοποιό στο ειδησεογραφικό site "ΤΜΖ".

Eκεί, μεταξύ άλλων, η Χόλαντ ανέφερε πως το προσωπικό ασφαλείας του κέντρου την κάλεσε αργά το βράδυ για να κάνει αλκοτέστ στη Λόχαν και δύο ακόμα φιλοξενούμενες του κέντρου αποτοξίνωσης γιατί είχαν επιστρέψει σε κατάσταση μέθης μετά από πολύωρη έξοδο.

Το θύμα ανέφερε πως η 24χρονη Λόχαν έδειξε εξ' αρχής τις άγριες διαθέσεις της και αρνούμενη να κάνει το τεστ, έσπρωξε τη νοσοκόμα και αργότερα τράβηξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια της τόσο δυνατά που της προκάλεσε διάστρεμμα. Πάντως, ο πατέρας της Λίντσεϊ, Μάικλ Λόχαν υποστήριξε την κόρη του (όπως ανέλπιστα συνηθίζει τελευταία να κάνει) και δήλωσε στην ιστοσελίδα "X17" πως η κόρη του το βράδυ του καυγά, είχε επιστρέψει από το κομμωτήριο και πως η υπάλληλος ήταν εκείνη που της επιτέθηκε!

Και μπορεί η Λόχαν να μην έχει συλληφθεί, η καψερή η νοσοκόμα απολύθηκε από το κέντρο αποτοξίνωσης "Betty Ford" εξαιτίας της συνέντευξης που έδωσε στο "ΤΜΖ" αποκαλύπτοντας στοιχεία της ταυτότητας και του ιατρικού απορρήτου φιλοξενούμενων στο κέντρο και πλήττοντας ανεπανόρθωτα την λογική εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που παρείχε τη κλινική σε 96.000 ασθενείς από το 1982, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος "Betty Ford"!

Πάντως, η σερίφης της περιοχής Βαλενζουέλα τόνισε πως η υπόθεση θα αποσταλεί στις εισαγγελικές αρχές που θα αποφασίσουν για την τύχη της Λόχαν και τις κατηγορίες που θα της απαγγελθούν ή όχι για το περιστατικό!

Προς το παρόν, το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει η διάσημη ηθοποιός στο κέντρο αποτοξίνωσης μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου και να αποφύγει περεταίρω μπλεξίματα με το νόμο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να περάσει με επιτυχία όλα τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ αλλιώς θα αντιμετωπίσει και πάλι την πιθανότητα να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα για έξι μήνες!

Από τη μεριά της, η δικηγόρος της Λόχαν ανέφερε σε δήλωσή της, πως εκείνη που κάλεσε την αστυνομία ήταν η πελάτισσά της αλλά αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες αφού οι αρχές ακόμα εξετάσουν την υπόθεση. Πάντως, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για τη Λόχαν που δεν θα ενσαρκώσει τελικά τη διάσημη πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) στη βιογραφική ταινία "Inferno"!

Κατερίνα Π.