"Χοντρά λεφτά" για την Έιμι Γουάινχαουζ

21.12.2010
Η 27χρονη διάσημη τραγουδίστρια πληρώθηκε £1 εκατομμύριο (σχεδόν €1,2 εκατομμύρια) για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα δύο ωρών! Δεν είναι και άσχημα!


Η 27χρονη διάσημη τραγουδίστρια πληρώθηκε £1 εκατομμύριο (σχεδόν €1,2 εκατομμύρια) για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα δύο ωρών! Δεν είναι και άσχημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) τραγούδησε στη Μόσχα σε ιδιωτική εκδήλωση Ρώσου επιχειρηματία που μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστος.

Φαίνεται πως ο μυστηριώδης ξένος είναι τεράστιος θαυμαστής της ντίβας της σόουλ που τόσο έχει απασχολήσει τον τύπο με τα μπλεξίματά της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μάλιστα, δεν υπολόγισε καθόλου τα έξοδα. Τόσα του ζήτησε η Έιμι, τόσα της έδωσε.

Ήταν μάλιστα η πρώτη τόσο μεγάλης διάρκειας εμφάνιση της Γουάινχαουζ εδώ και δύο χρόνια και -σύμφωνα μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων- ήταν υπέροχη.

Ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους που απόλαυσαν την ερμηνεία της γνωστής τραγουδίστριας ήταν ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μιχαήλ Προκόροφ (Mikhail Prohorov) και ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Σεργκέι Καπκόβιμ (Sergei Kapkovym).

Γενικά πάντως έχει "πέραση" στη μακρινή χώρα η Γουάινχαουζ. Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στη Ρωσία ήταν το 2008 σε ακόμη ένα ιδιωτικό σόου, όταν ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς (Roman Abramovich) την πλήρωσε £1,5 εκατομμύρια (€1,8 εκατομμύρια) για να εμφανιστεί στα εγκαίνια της γκαλερί της αγαπημένης του Ντάρια Ζούκοβα (Daria Zhukova).

Όπως αναφέρουν εκείνοι που γνωρίζουν, από τότε που αποκαλύφθηκε ότι η γιαγιά της Έιμι ήταν ρωσίδα μετανάστρια, οι... μετοχές της στη χώρα ανέβηκαν κατακόρυφα.

Φαίνεται όμως πως παρόλο που δεν είχε καταφέρει μέχρι τώρα να ολοκληρώσει ένα σωστό κονσέρτο -με αρχή, μέση και τέλος, δηλαδή- η Γουάινχαουζ έχει κι άλλα τέτοια "επικερδή" σχέδια στα σκαριά.

Τον επόμενο μήνα, για παράδειγμα, έχει προγραμματίσει να κάνει έξι σόου στη Βραζιλία για £300.000 (€355.000).

Κατά τα άλλα η Έιμι βρίσκεται ακόμη στο στούντιο προσπαθώντας να ολοκληρώσει το νέο της άλμπουμ, ενώ στην προσωπική της ζωή, η σχέση της με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρεγκ Τράβις (Reg Traviss) φαίνεται να κρατά μακριά τα φαντάσματα του παρελθόντος και αφορούν στον γάμο της με τον Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil), ο οποίος σύμφωνα με πολλούς υπήρξε και η καταστροφή της.

Στο μεταξύ, και σε αναμονή των καινούριων τραγουδιών της, μπορείτε να θυμηθείτε το χαρακτηριστικό "Back to Black" στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα