Εκπαιδευόμενη μητριά η Κάμερον Ντίαζ

20.12.2010
Η 38χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τον τελευταίο της ρόλο. Και δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση αφού αυτός αφορά την προσωπική της ζωή.


Η 38χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τον τελευταίο της ρόλο. Και δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση αφού αυτός αφορά την προσωπική της ζωή.

Η τελευταία σχέση της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) υποτίθεται ότι είχε λήξει το καλοκαίρι. Όμως, από τον Νοέμβριο, που όπως έγινε γνωστό οι δυο τους ξανάσμιξαν, τα πράγματα μεταξύ τους είναι πιο δυνατά από ποτέ.

Μάλιστα, ο Α-Ροντ φαίνεται αποφασισμένος να δώσει άλλη -πιο σοβαρή- πνοή στη σχέση του αφού στις διακοπές των Χριστουγέννων που μαζί με την Κάμερον έχουν προγραμματίσει να περάσουν στο Μεξικό, έχει φέρει μαζί και τα παιδιά του.

Γνωστός πλέιμποϊ ο 35χρονος άσσος του μπέιζμπολ έχει αρκετές "διάσημες" σχέσεις στο ενεργητικό του, μεταξύ των οποίων εκείνες με την Μαντόνα (Madonna) και την Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson).

Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται ότι αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, γνωρίζοντας την καλή του στις δύο κόρες του, την 6χρονη Νατάσα (Natasha) και τη 2χρονη Έλα (Ella). Με την μητέρα των κοριτσιών, Σίνθια (Cynthia) ο Άλεξ ήταν παντρεμένος από το 2002 έως το 2008.

Η Κάμερον έχει επανειλημμένα αναγκαστεί να υπερασπιστεί τη βούλησή της να μην κάνει παιδιά υποστηρίζοντας ότι δεν χρειαζόμαστε άλλα παιδιά στον πλανήτη, "ήδη είμαστε πολλοί".

Ωστόσο, δεν απέκλεισε τίποτε γιατί σοφά σκεπτόμενη "ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει". Κάτι ήξερε εκείνη. Γιατί ναι μεν η ίδια δεν θέλει παιδιά -άσε που και αυτό μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή- μπορεί όμως να έχει ο σύντροφός της -καλή ώρα- οπότε να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσει τις αρχές της. Μέχρι τότε, εμείς στέλνουμε ευχές για ευτυχισμένα οικογενειακά Χριστούγεννα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα