Αθηναΐς Νέγκα:Η Μαλβίνα δεν ήθελε να τη βλέπει!

14.12.2010
Οταν αποφασίζεις να βγεις στο γυαλί, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Αυτό φυσικά ισχύει και για την Αθηναΐδα Νέγκα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Just the 2 of Us».

Οταν αποφασίζεις να βγεις στο γυαλί, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Αυτό φυσικά ισχύει και για την Αθηναΐδα Νέγκα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Just the 2 of Us».

Η κριτής μπήκε στο στόχαστρο, όχι μόνο των παικτών και των δημοσιογράφων, αλλά και των φίλων της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλη, που δηλώνουν έξαλλοι στο Facebook με το θράσος της. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες η Μαργαρίτα Οβαδία έγραψε σχόλιο στο προφίλ της, στο οποίο έγραφε:

«Όσκαρ θράσους! Κάποια νεοεμφανισθείσα Αθηναΐς Νέγκα δηλώνει αριστερά δεξιά συνεργάτιδα της Μαλβίνας... Πολλοί φίλοι της Μαλβίνας έχουμε θυμώσει πάρα πολύ, διότι η Μαλβίνα της έδωσε μία ευκαιρία κι εκείνη της έκλεψε κείμενα και τα πάσαρε για δικά της, μεταξύ άλλων... H Mαλβίνα την έστειλε κακήν κακώς μετά από ελάχιστη επαφή και σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται να δηλώνει συνεργάτιδά της!».

Στο σχόλιο της Μαργαρίτας Οβαδία έσπευσε να απαντήσει ο γνωστός δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος: «H Mαλβίνα δεν ήθελε να τη βλέπει στα μάτια της. Έχεις πολύ δίκιο, Μαργαρίτα... και καλό είναι να το διαδώσουμε όλοι!».

«Καιρός να την ξεμπροστιάσει ο ηλεκτρονικός Τύπος και όχι μόνο», πρόσθεσε η Μαργαρίτα Μαρόν, ενώ ο Δημήτρης Ταρσούλης συμπλήρωσε: «Σε πρωινάδικο του Star την αποκάλεσαν "νέα Μαλβίνα". Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η σημερινή τηλεόραση παίρνει το κάθε ανύπαρκτο τσόκαρο και το κάνει διάσημο».

Η κόντρα άναψε για τα καλά και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια. Θα απαντήσει η Αθηναΐς Νέγκα, που έχει πλασάρει το προφίλ ότι δεν μασάει τα λόγια της, ή θα προσπαθήσει να αποσιωπήσει το θέμα;