Ζυγούλη: Γέμισε με αφίσες της η Ελβετία!

06.12.2010
Ο Σάκης και η μικρή Αναστασία είναι ό,τι σημαντικότερο έχει στη ζωή της η Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης και η μικρή Αναστασία είναι ό,τι σημαντικότερο έχει στη ζωή της η Κάτια Ζυγούλη. Παρόλο όμως που κάθεται στο σπίτι και μεγαλώνει τη μικρή, η τύχη της δουλεύει, όπως και η διεθνής της καριέρα. Το πρόσωπό της φιγουράρει σε γιγαντοαφίσες στους δρόμους της Ελβετίας και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις για την καμπάνια γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Λέτε να τη χάσουμε την Κάτια και να την πάρουν στο εξωτερικό; Δεν είναι απίθανο, καθώς έχει κάνει πολλές καμπάνιες για ευρωπαϊκές χώρες, ενώ τελευταία η μεγαλύτερη είναι της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Luis Widmer, για την οποία μάλιστα το όμορφο μοντέλο, σύμφωνα με πληροφορίες, χρυσοπληρώθηκε. Όσο για τον Σάκη, δεν φαίνεται να ανησυχεί μήπως η Κάτια ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό, αφού όταν τη γνώρισε, ήδη είχε διεθνή καριέρα.

Από την άλλη, γνωρίζει ότι η Κάτια μπροστά στην οικογένειά της δεν βάζει τίποτα και ότι για αρκετό καιρό εγκατέλειψε τα πάντα για να είναι κοντά στη μικρή Αναστασία. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνει ένα καινούργιο μεγάλο άνοιγμα και μάλιστα, όπως ακούγεται, θέλουν και τον Σάκη στο πλευρό της για την αντρική τους σειρά. Άλλωστε, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και ο Σάκης έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας με τις δουλειές που κάνει τόσο στο τραγούδι όσο και στον κινηματογράφο.