Χαρά για τη νίκη, αγωνία για τον πατέρα του

22.11.2010
Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Απόστολο Γκλέτσο, που εξελέγη νέος δήμαρχος Στυλίδας με ποσοστό 54,5%. Από το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής ο πατέρας του νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας.

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Απόστολο Γκλέτσο, που εξελέγη νέος δήμαρχος Στυλίδας με ποσοστό 54,5%. Από το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής ο πατέρας του νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας. Ο 70χρονος πατέρας του δημάρχου το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα την 1η Ιουλίου είχε κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. «Η κατάσταση είναι κρίσιμη, αλλά αντιμετωπίσιμη. Είναι λογικό να έχω αγωνία και άγχος», δήλωσε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Απόστολος Γκλέτσος λίγες ώρες μετά την εκλογή του.

Τον ρωτήσαμε και πώς νιώθει για τα νέα του καθήκοντα: «Είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα, που δεν τα έχω ακόμη αποκωδικοποιήσει. Σίγουρα δυνατά και ωραία συναισθήματα».

Ο νέος δήμαρχος Στυλίδας έδωσε τη μάχη του δεύτερου γύρου κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στα δημοτικά διαμερίσματα της Στυλίδας. Μάλιστα, μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής δεν γιόρτασε τη νίκη του, αλλά πήγε αμέσως στο νοσοκομείο. Πάντως, στην Αθήνα δεν αναμένεται να τον δούμε σύντομα, καθώς έδω και έξι μήνες έχει μετακομίσει μόνιμα στη Στυλίδα και, όπως μας είπε, θα έρχεται στην Αθήνα «μόνο για υπηρεσιακούς λόγους».