Ονούρ: Τον διέλυσε η αυτοκτονία της ανιψιάς του

16.11.2010
Ένα μυστικό που τον πονάει κρύβει ο Χαλίτ Εργκέντς, ο αγαπημένος Ονούρ στις «Χίλιες και μία νύχτες». Μια πληγή που αιμορραγεί, γιατί ένα οικογενειακό δράμα στοιχειώνει την ευτυχία του με την Μπεργκιουζάρ Κορέλ (Σεχραζάτ). Η αυτοκτονία της ανιψιάς του από έρωτα!

Επρεπε να γίνει διάσημος ο Χαλίτ Εργκέντς για να αρχίσουν τα ΜΜΕ να ψάχνουν τη ζωή του. Έτσι, μετά την ιστορία με την πρώην γυναίκα του άλλο ένα προσωπικό του δράμα βλέπει το φως της δημοσιότητας και δικαιολογεί τα θλιμμένα μάτια του Ονούρ που έχουν κάνει πολλές γυναίκες να τρελαθούν! Πριν από περίπου 2 χρόνια, το Μάιο του 2008, ο Χαλίτ έζησε την πιο εφιαλτική στιγμή της ζωής του. Κράτησε αγκαλιά το άψυχο κορμί της ανιψιάς του, που αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη συνοικία Μπεσικτάς. Η Μελίς Ακγκιούλ, κόρη της μεγαλύτερης αδερφής του Ονούρ, της Εμινέ Ακγκιούλ, ήταν μόλις 23 χρόνων!

Ο θείος της την αγαπούσε πολύ και προσπαθούσε να συμπληρώσει το κενό που ένιωθε η νεαρή, καθώς δεν ξεπέρασε ποτέ το διαζύγιο των γονιών της. Ο έρωτας ήρθε, αλλά, αντί να απαλύνει την πληγή της, έδειξε το σκληρό του πρόσωπο στη Μελίς, που απογοητεύτηκε όταν ο νεαρός αγαπημένος της, τον οποίο λάτρευε, της ζήτησε να χωρίσουν εξαιτίας μιας άλλης κοπέλας. Η νεαρή δεν το άντεξε και πήρε τη μεγάλη απόφαση. Άνοιξε την πόρτα του μπαλκονιού και έπεσε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Ήταν βράδυ και κανείς δεν αντιλήφθηκε το τραγικό της τέλος. Το πρωί τη βρήκε ο θυρωρός της πολυκατοικίας, που σοκαρισμένος ειδοποίησε τους γονείς της, Εμινέ και Σελίμ, αλλά και το θείο της Χαλίτ, που έφτασε πρώτος στο σημείο. Η μοίρα τού είχε παίξει άσχημο παιχνίδι, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι σήμερα. Όταν τον ρωτάνε για τη Μελίς, το βλέμμα του σκοτεινιάζει και αλλάζει θέμα. Εκείνο που θέλει πολύ ο δημοφιλής ηθοποιός είναι να αποκτήσουν με την Μπεργκιουζάρ ένα κοριτσάκι -έχουν ήδη ένα αγοράκι, τον Χαλίτ?-για να του δώσουν το όνομα της αδικοχαμένης Μελίς.